immobilayzer

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:):) sorun yok:D

2004 model astra club arabamda immobilizer problemi oldu dünden beri. Kapılar açılıp kapanmıyor anahtardan:mad:. Kapıdan kilitlemek zorunda kalıyorum.
Forumda yazıldığı gibi kontağı çevirir çevirmez düğmeye basarak senkronize ettiğimde açılıp kapanıyor ama arctan dışarı çıktığımda immobilizer gene devre dışı kalıyor.
Yardımcı olursanz sevinirim...

2004 model astra club arabamda immobilizer problemi oldu dünden beri. Kapılar açılıp kapanmıyor anahtardan:mad:. Kapıdan kilitlemek zorunda kalıyorum.
Forumda yazıldığı gibi kontağı çevirir çevirmez düğmeye basarak senkronize ettiğimde açılıp kapanıyor ama arctan dışarı çıktığımda immobilizer gene devre dışı kalıyor.
kumandanın immoyla bir ilgisi olmadığını düşünüyorum, bence senin problemin kumandada, pilinde bir sorun olabilir bazende içindeki devre gevşeyerek düğmelerele teması kesilebilir, anahtarını kontrol ettir bence

pilinizi değiştirmeniz yeterli olur;)
eger değiştirdiğiniz takdirde sorun devam ederse kumandanın içini acabilirseniz ayaklara bakınız oksitlenmede yapımş olabilir onuda kontrol ediniz sorununuz hallolur;)

şöyle bir durumda var. Normalde anahtarı kontakta bırktığım zaman sinyal verip ötmeye başlıyodu. farkettim ki bugün onu da yapmıyor artık. pil değişimi ile halledebilirmiyiz sadece....

olur olurr;)

tamamdır pili değiştirice halloldu herşey. Yardımlarınız için teşekkürler...

Geri