Ilk Konu Benden Opelinizi Nekadar çok Seviyosunuz Yazin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadett
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kadett

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:D

1992 den beri Opel kullanıoruz ailecek speedster haricinde opelin kullanmadığım ve kullanmadığımız modeli olmadı.Galerici bi babam vardı opel üzerine çalışıodu şanslıydım 1000in üzerinde birbirinden farklı opele binme şansım oldu.Övünmek için sölemiorum arkadaşlar yanlış anlaşılmasın.Bu arabaların içinde büyüdüm ben.Önce opelim birinci evim kendi evim ikinci evim oldu.Benimki sevgi değil,benimki tutuku.Zaten şu anda peder beyde 98 omega var 2,5 bendede 2006corsa ömrümüz vefa ettikçe de opele bineceğiz gibi gözüküyor.....:)

hangi opel'imizi :D

walla sitedende bahsetmiş olsanızda kendi opelimdende bahsetmiş olsanızda ikisinide çok çok çok seviyorum...

Her ne kadar şu an Opel sahibi olmasam da Opel' in yeri ayrıdır. Bendeki sempatizanlık daha ben doğmadan başladı. Valideyi hastaneye eniştemin 77 model Opel Record' uyla yetiştirmişler yani az kalsın adımı Opel koyacaklarmış :)

heheheh :D
bu güzeldi işte :]

serkan bu arada hayırlı olsun yeni canavar.. ;)

Sağol Serdarım ama öle canavar falan olması için 10 fırın ekmek yemesi lazım... Halis muhlis efendi bir araba bu seferki... Bir müddet yakıt sarfiyatından uzak durmam gerekiyor;)

anaaa biri canavarmı dedi? Serkancım hayırlı olsun yine ne aldın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri