İlk hasarimizi aldık :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan chn124
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

chn124

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bugün marastan mersine dönerken adana otobaninda bir tirdan tas sekmesi sonucu sağ arka kapıda aşağıdaki gibi izler bıraktı. Araç koyu renk olunca hemen belli etti kendini. Bu ilk sıfır aracın olduğundan ve boyle bir hasar basıma gelmediğinden tam olarak prosedürü bilmiyorum. Simdi doğrudan servise ne gitmeliyim yoksa kaskoyu mu aramaliyim? Kaskoyi da zaten bayiden yaptırmıştım. Yardımcı olursanız sevinirim. [img=800x600]http://tapatalk.imageshack.com/v2/1...07/87dbe69eab82cd8a2268c5ac64d6fb91.jpg[/img]

Ynt: İlk hasarimizi aldık :(

Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun

Ynt:

Sağ olun arkadaşlar. Daha 3 ay bile dolmadan olunca canımı sıktı biraz. Sanırım boyasız kurtulmaz olmuş bu durum.

çok geçmiş olsun kaskonuzun mini onarım paketiyle halledebilirsiniz kaskonuzu bozdurmadan

Gecmis olsun bence hic boyatmayin rutuş yaptirin kalsin.

Gwcmis olsun benim de olmustu pastayla gecti. Allah kaza bela vermesin cana gelmesin gerisi hallolur;)

ևok geçmiş olsun hocam.. Geçtiğimiz cuma ben de ilk ufak da olsa çiziği yaşadım otopark'ta sensör nasıl olduysa bariyeri görmedi ufaktan değdi ama içim cız etti.

Hem cana geleceğine mala gelmiş olsun hem de mala da gelecekse böyle ufak gelsin  :)

geçmiş olsun, nazarlık olsun, boyatmayın, iyi bir rotüşle halledebilirsiniz.

Geçmiş olsun rötuşla hallolacak gibi.

Geri