Ynt: İlk hasarimizi aldık
geçmiş olsun benim de avm'de kapıyı bakmadan açan bir vatandaşın yaptığı nazarlığım var.
geçmiş olsun benim de avm'de kapıyı bakmadan açan bir vatandaşın yaptığı nazarlığım var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gecmis olsun Allah daha buyugunden korusun. kaskoya yada servise gitmeden once ilk is iyi bir yikamacida yıkatıp biraz pasta yaptirin. tahminimce gorunur boyutta bisey kalmaz fotolardan anladigima gore.cihan seker link' Alıntı:Tekrar teşekkürler iyi dilekler için. Sanırım kasko şirketi servisle anlaşmalıdır çünkü aracı alırken orda yaptırmıştım. Groupama sigorta. Gerçi sizin dediginiz gibi servis kapıyı büyük oranda boyayacak olursa o da problem. Sanırım benim ilk önce kaskoyu bir aramam lazim. Neyse bakacağız artik bir çaresine.
cihan seker link' Alıntı:Sağol mücahit hocam gerçekten nazar değdi arabaya. Yolda giderken herkes donup bir daha bakıyordu. Bugün dersten sonra bi yikamacim var daha önceden gittiğim. Ona bir ugrayayim bakayım. Umarım hallolur.