ilk hasarımızı aldık :(

Ynt: ilk hasarımızı aldık :(

Geçmiş olsun allah beterinden korusun.
Önceden beri renolarla ilgili bunlar deniyordu fluence vardı bizden biri çarpmış fluence içe göçmüştü astrada birşey yoktu.Eniştem reno ustası sorduğumda iç kısımda darbe emici özel bir katman kullandığını söyledi renonun dış tarafta o yüzden ince yapmışlar dışdan alınan ezilmeler boyasız çekme ile rahat düzeliyormuş..

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

geçmiş olsun dilekleriniz için hepimize teşekkür ederim.

vehicle_dynamics link' Alıntı:
Geçmiş olsun.

ևarpan geri geri çıkarken arkasına bakmıyor muydu? Ya da siz hızlı geçtiğinizden mi sizi görmedi ve vurdu?

ben de sol tarafa park edecektim. dolayısıyla oldukça yavaş gidiyordum. zaten orası belediyenin bahçesi.  tam solda kendime yer bulmuştum ve dönecektim ki gümm diye ses ile beraber sarsıldım. :(

NumberZOne link' Alıntı:
Geçmiş olsun, boyanmadan düzelebilir gibi görünüyor. Linkteki ustanın işçiliğinden ve fiyatından memnun kaldım tavsiye ederim. 500-600 lira fiyat çekilen hasarı 150 liraya hatrı sayılır şekilde düzeltti.

http://www.techturkey.com/forum/genel/132952-boyasiz-gocuk-duzeltme-tavsiyedir.html

tavsiye için teşekkürler. aklımda bulunsun. başka zaman lazım olur. bu sefer yetkili serviste yaptırmayı düşünüyorum.

Geçmiş olsun, Allah beterlerinden korusun.

çok çok geçmiş olsun. en büyük kazanız bu olmuş olsun. allah büyüklerinden korusun.

Geçmiş olsun ufak bir şekilde atlatmışsın astralar sağlam orası aşikar fakat fizik kurallarını hiçe saymadan astranın aynı şekilde bir megane'a yandan vurduğunu düşünürsek bence arka tamponumuz her ne kadar darbe emici de olsa buna yakın hasar görürdü küçük bir hasar bence büyük geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun.

ևok geçmiş olsun.  :(
Neyse ki ucuz atlatılmış gibi görünüyor.

Ynt:

Cok gecmis olsun. Allah beterinden saklasin.

Geri