Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erhan42 link' Alıntı:Güzel bi değer yakalamışsınız.Ben izmirde 900 küsür km de 5.2 yakaladım.Ortalama hızım da 32km/h..Biraz daha dikkat etsem 5lt yi yakalayabilirim.
trafiğe giriyorsanız çok normal istanbul da arkadaşlarımın 1.3 leride 6.5-7 lerde yakıyor.hosta link' Alıntı:anladığım kadarıyla Ankarada bu değerlere ulaşmıssınız. Mümkünse hangi güzergahlarda kullandığınızı sorabilirmiyim. Benim evim Cankaya G.O.P ta hergün o yokuşu in- çık bırak 6 lt nin altına inmeyi bazen 7 lt lere bile çıktığı oluyor. Arabayı da yeterince sakin kullanmaya çalışıyorum. Acaba araçta sorun mu var ? Araç 3000 km de
bizim gibi koca ekranda bir satır yok opel akıllanmış sonundadelikadir24 link' Alıntı:Süper değerler tebrikler !!!
Ancak bu yol bilgisayarı menüsü bizde yok aracınız cosmo sedanmı dır ? farklı bişiymidir anlayamadım ama çok güzel bu görüntü !!!
astraowner link' Alıntı:bizim gibi koca ekranda bir satır yok opel akıllanmış sonunda
Ne demek Doğancım. Lafımı olur 3-5 senenin:GNSpower link' Alıntı:Erhan arabanı 3-5 sene ödünç alabilir miyim? (![]()