İlk Çalışırken Gürültülü Teklemeli ÇAlışıyor

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mbatu66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mbatu66

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Katılım
14 Ocak 2013
Mesajlar
26
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
42
Merhaba; aracımda son 10 gündür, çalışması sabahları ve bi yerde istop edipte 5-10 dk sonra çalıştırınca böyle kesik kesik çalışıyor motor biraz gürültülü geliyor sesi, 2-3 dk çalıştırınca normale dönüyor neden olabilir ?
 
Yağını kontrol ettin mi?
 
yağı tam ustaya baktırdım, fakat önce conta yanık dedi sonra yok contadan değil dedi ?
 
yağı tam ustaya baktırdım, fakat önce conta yanık dedi sonra yok contadan değil dedi ?


Sen yine de yağı bir kontrol et derim.
 
sabah bakayım tekrar bir teşekkür ederim.
 
motorun üst kısmı yağlama yapmıyor.Yağ eksik veya yağ artık ömrünü tamamlamış.
 
Merhaba.O vınlaması normal arkadasım.Benim aracımda da aynı.motor soğuk oldugunda kendisini ısıtmaya ihtiyaç duyuyor.yaklasık 2 dk kadar aracın motoru kendisini ısıtıyor.o ses te sol amasitörün önünde duran siyah mekanik parçadan geliyor.istersen susturabilirsin ama pek sağlıklı olmaz.Boş yere para verme.
 
motorun üst kısmı yağlama yapmıyor.Yağ eksik veya yağ artık ömrünü tamamlamış.

bugun aracı bi ustaya daha gösterdim, oda aynısını dedi değiştireleim dedim yağı dedim, üst kapakda çatlamış olabilir dedi, su kaçağı varmı diye sordu, su kaçağı benim arabada büyük bi sorun 6 aydır çözemediler :)
 
Geri
Üst