ilk amatör ses sistemim(sizin yardımlarınız ile)

ASTRAloji

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar,
Elimde eski bir arkadaşımın hediye ettiği subwhoofer vardı.sizden aldığım tavsiyeler ile aracıma 500W lık bir amfi aldım sadece subwhooferı besleyen.şimdi tam istediğim bass sesini çıkarıyor:) gitmişken bide uzun zamandır yaptırmak istediğim bi sticker yaptırdım.sizinle paylaşmak istedim :)

bas carvin vega mi ? keske bizim de boyle arkadaslarimiz olsa :D gule gule kullan kaliteli tonlamasi guzel bir bastir bu. stickerde guzel olmus.

anfi de yanlis gormuyorsam harward. sizi idare eder ama daha kaliteli bir anfi ile daha guzel ses alabilirsiniz o bastan.

anfi de yanlis gormuyorsam harward. sizi idare eder ama daha kaliteli bir anfi ile daha guzel ses alabilirsiniz o bastan.

:) bonkör bir arkadaşım evet :) ve haklısınız amfi dandik biraz.çok fazla bir bütçem yoktu bunu yaptırmak için param buna yetti diyelim.ayrıca ben anlamam hiç subwoofer markalarından fln.Sistemi takan adamda güzel bir subwoofer olduğunu söylemişti :P

gule gule kullanin kaliteli saglam bi bastir. carvin vega netten arastirirsaniz anlarsiniz :)

gule gule kullanin kaliteli saglam bi bastir. carvin vega netten arastirirsaniz anlarsiniz :)

üstündeki yırtığı yaptırmaya götürdüm.adam geldiğinde "hocam bu çok deli birşey, içini bir türlü söküp arkadan yapıştıramadık.el yapımı bu subwoofer" dedi :D

güle güle kullan kardesım :)

Geri