- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tahminimce şu an işlem bitmiştir araç kurumayı bekliyordur sabah alacağım çünkü hayırlısı olsun artık... Servisteki elaman ben olsam söktrmezdim dedi iyide cam bakınca yani sol taraf bariz açık sağ taraf yapışık...REC link' Alıntı:Keşke hiç bulaşmasaydınız, çünkü inceledim birçok araçta böyle. Fabrikasyon bir durum. Bence imkanınız varsa iptal edin...
wave61 link' Alıntı:tahminimce şu an işlem bitmiştir araç kurumayı bekliyordur sabah alacağım çünkü hayırlısı olsun artık... Servisteki elaman ben olsam söktrmezdim dedi iyide cam bakınca yani sol taraf bariz açık sağ taraf yapışık...
Şimdiki kaygım iyi yapışmazsa su alma problemi olur mu ....
REC link' Alıntı:Keşke hiç bulaşmasaydınız, çünkü inceledim birçok araçta böyle. Fabrikasyon bir durum. Bence imkanınız varsa iptal edin...
wave61 link' Alıntı:bir çok araçta böyle demişsiniz aa gerçekten öyle mi ben serviste showroomdakilere de bakmıştım
REC link' Alıntı:Ben kendi aracım dahil 4 tane makyajsız Astra'ya ve sahibinden ilanlarında bazı araçlara baktım ve bir taraf ötekinden farklıydı. Siz showroomdaki araçlara baktığınızda onlarda eşit miydi?
wave61 link' Alıntı:evet hocam eşitti en zından fark olan var ise demilimetrik idi bendeki fark sol taraf 2 cm civar sağ taraf tam yapışık denilebilir.. Bu arada cruzeler var dı onlarda hepsı tm tamına eşitti
kesinlikle çok bariz sol bagaj amortisörü ortada resmen....REC link' Alıntı:Benim bahsettiğim fark da milimetrik sayılır ama şöyle söyleyeyim, hiç ölçüm yapmadan göz ile anlaşılabiliyor. Rahatsızlık verecek derecede değil, dikkat etmeyen biri anlayamaz. Belki sizinki çok barizdir, keşke bir fotoğraf çekseydiniz.
wave61 link' Alıntı:kesinlikle çok bariz sol bagaj amortisörü ortada resmen....
ama servis elemanını bunu ben olsam değiştirmem demesi aklımı aracımda bıraktı....