ilginç bir olay...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bacadir68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bacadir68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aksaray'da ağaçlı dinlenme tesisleri vardır. belki bileniniz vardır. bugun oraya uğradım ve her yerde polis araçları olay yeri inceleme falan etraf kalabalık bir tane ankara plakalı mercedes'in basında ugrasıyorlar, parmak izi falan arıyorlardı. görevlilerden birine sordum ve olayı anlattı.

bu ankara plakalı mercedes ile bir kamyonet yolda dalaşıyorlar. mercedes sürücüsü tesise sığınıyor ve peşinden kamyonet giriyor tesise. kanyonettekiler inip adamı dövüyorlar. tabi polis falan çağrılıyor. kamyonet kaçıyor.

işin ilginç yanı mercedes'in sürücüsü yani dayak yiyen şahıs millet vekili çıkıyor.

vaayy kanyonet sürücüsünün haline... aslında iyi olmuş.

burdan ne sonuç çıkıyor. HER KUŞUN ETİ YENMEZ. boğazına durur. ;)

Her türlü kaba kuvvete hayır.

olur böyle seyler :)

Gecen gün izmirde başıma geldi. Şemiklere gidecektim yuvarlaktan yanlış dönmüşüm. Kırmızıda yandaki araca sordum. Sağolsun amca hemen bu ışıklardan U yap 2 sokak arkadan dön dedi. O arada sarı yandı. Ben orta şeritte olduğum için elimle amcanın arkasındaki kamyona 1 sn döneyim felan diye hareket ettim (tabi sinyalim sol yanıyor). Adam kamyoncu suratıma baktı tepeme çıkıyordu az kalsın. Bende yüklendim artık gaza. bir dahaki dönüş için taaa çiğli kipadan dönüş yaptım. Araçta nişanlım vardı. Bu süreçte 3 tane kırmızıda durduk
1. ışıkta yanıma yanaştı. Bir şeyler söyledi. Camlarımı kapattım.
2. ışıkta arkama yanaştı sıfırladı.
3. ışıkta artık bulaşmak istemediğim için ben biraz geride durdum. geri vitese taktı üzerime geldi.
Artık dayanamadım aklımı kaybetmişim. İndim arabadan adamla tartışırken hiç arabadan inmesine izin vermeden gözüne sıktım biber gazı spreyini arabama atlayıp kaçtım. (Daha önceki deneğimlerimden tecrübeli olduğum için polis çağırsa ben suçlu olacağım).
Tabi bu süreçte nişanlım ilk ışıklarda polisi felan aradı ama nafile.

Gecen gün izmirde başıma geldi. Şemiklere gidecektim yuvarlaktan yanlış dönmüşüm. Kırmızıda yandaki araca sordum. Sağolsun amca hemen bu ışıklardan U yap 2 sokak arkadan dön dedi. O arada sarı yandı. Ben orta şeritte olduğum için elimle amcanın arkasındaki kamyona 1 sn döneyim felan diye hareket ettim (tabi sinyalim sol yanıyor). Adam kamyoncu suratıma baktı tepeme çıkıyordu az kalsın. Bende yüklendim artık gaza. bir dahaki dönüş için taaa çiğli kipadan dönüş yaptım. Araçta nişanlım vardı. Bu süreçte 3 tane kırmızıda durduk
3. ışıkta artık bulaşmak istemediğim için ben biraz geride durdum. geri vitese taktı üzerime geldi.
Artık dayanamadım aklımı kaybetmişim. İndim arabadan adamla tartışırken hiç arabadan inmesine izin vermeden gözüne sıktım biber gazı spreyini arabama atlayıp kaçtım. (Daha önceki deneğimlerimden tecrübeli olduğum için polis çağırsa ben suçlu olacağım).

iyi yapmıssın yapıstır :D

Buna benzer bi olayda benim başıma gelmişti kavga etmek istemiyorum ama kendimizi geri çektikce karşı taraf çekindiğimizi zannediyor yok halbuki uzuyacak ve sonunda olan oldu mahkemelik oldum...

o millet vekilide amma salakmış kos koca merso ile kamyondan nasıl kaçamamş :D

o millet vekilide amma salakmış kos koca merso ile kamyondan nasıl kaçamamş :D

Amaç kavga etmek değil güvenli bir yere götürüp cezai işlem yapmak fakat poliste biraz geç kalınca böyle bir şey yaşanmış anladığım kadarı ile.

Bu tip durumlarda her seferinde kavga ettim bugüne kadar.. Ama öküz o kadar çok ki düzeltemiyoruz.. Benim tavsiyem haydar olmadan yola çıkmayın :]

Geri