Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yanılırsın. Bu elli kezi üst üste koysan toplamda yarım saat etmez. Aslan ya kibirli oluyor hayvancağız. Bizim bazı sapıklar gibi. Eli eline deyse iş tamam diyor. Biraz belgesel.
Bal bozulmayan tek gıdadır (Demekki bize bal diye kakaladıkları bal değil farklı bir şey 1 ayda beti benzi atıyor) Ördeğin sesi yankı yapmaz (Acaba diyoruk ekosu yüksek bir yerde ördek gibi ciyaklasam yankı yaparmı?) Deniz yıldızlarının beyni yoktur (Ondandır saçma sapan yerlerde kaşımıa çıkıp ete döte yapışıyorlar) Üzüm mikrodalga fırında patlar (Mısırma nan bu) İnsan yılda en az 1460 rüya görür (Şaşırdım...) İçtiğimiz sular en az 3 milyar yaşındadır (Utanmıyoruzda içip içip işemeye) Karınca 2 hafta su altında yaşayabilir (Küçükken bunları bir türlü suda boğamıyordum demek 2 hafta beklesem başarıya ulaşabilirdim) Parmak izi gibi dil izi de farklıdır (El darbesi gibi,Dil darbesi attığmız yerlere dikkat etmek lazım o zaman.) Dünyada insandan daha fazla tavuk vardır (Sefiyom ben onnarı acaip lezizler) İnsanın kalça kemiği betondan daha sağlamdır (Çanağı kırabilmek büyük başarı o zaman desenize) Türkiye' de Mehmet adında 1 milyon 229 bin kişi vardır (Ahahah bu benim nan) El tırnakları ayak tırnaklarından 4 kat daha hızlı uzar (Genelde çorabı yırtıncaya kadar farketmiyorum ayak tırnaklarımı Toynak kıvamına geliyor anlıcağınız) Otomobil sayısı insan sayısından 3 kat daha hızlı artıyor (İnsan yedek parçasının sıkıntılı ve ikinci elinin olmamasındandır) Doğum gününüzü en az 9 milyon kişi ile paylaşıyorsunuz. (Benide sevin) Bir bardak sıcak su, buzdolabında soğuk sudan daha çabuk donar. (Resmen dumur oldum deneyeceğim.) Eksi 90 derecede nefesimiz , havanın ortasında donar ve düşer (Sıcak su soğuktan daha hızlı donduğuna göre çişimi düşünmek bile istemiyorum nerelerde donar)