ilandaki araç için yorumlarınız nedir arkadaşlar

İLKERNAVDAR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
vallahi fiyat süper ..ama almayi düsünen icin bence servisin siki bir kotrolü yeter.yakitinin asiri olacagini sanmiyorum.

sol kapı sol çamurluk bilmiyorum abi başka bişelerde olabilir araçta banada çok ucuz geldi ...

yaaaa hangi zeki insan fatura tutsun diye boyanacak parçayı değişir ....
gelde kıllanma şimdi. hadi onu geçtim araç neden boyaya ihtiyaç duydu 4 yasında.
otomatik olması fiyatı artırır. fazlada yakacagını tahmin etmem en fazla 2 lt motor kadar yakar...
bu fiyatın böyle olmasının nedenide o değişen parçalara bağlı sanıyorum. sormak gerek acaba iç aksamla neler değişti. kaportada parça değiştiren motoru komple değiştirir gibime geliyor...

Araba EASYTRONİK ...Ben 2. elde herzaman korkarim otomatik viteslerden..

bu işte bi numara var ama anlayamadım hani derlerya çalsa bu fiyata satmaz onun gibi bişey şimdi şeytan diyor karart gözünü git düş peşine

yetkili servisler uğraşmammak için kaporta işleriyle parça değişimi yapıyorlar genelde adam doğru söylemiştir..yalnız fiyat çok ucuz hakkaten 100 tl verilir yetkili serviste expertiz yaptırılır araç alınır adamada dikkat edilir dolandırıcı falan olmasın

acaba diyorum otomatik şanzumandamı sorun var servis bunu anlayabilirmi bi kerede

alacaksan abi cık e 5 ya da otobana biraz yüklen arabaya sanzumanda problem varsa zaten anlarsın.kaporta içinde expertiz yaptırabılırsınız.

acaba diyorum otomatik şanzumandamı sorun var servis bunu anlayabilirmi bi kerede
valla bu easytronic bela bişey ilker servis anlamayabilir..araç bazen yolda duruyor gitmiyor aradan 10 dk sonra hiçbişey yokmuş gibi yoluna devam ediyorsun o kadar çok şikayet varki bu konuda..ama ezgene gibi sorunsuz kullanan arkadaşlarda var

Geri