Iç aydınlatma sorunu

ertank7434

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar hayırlı ramazanlar. Benim Astra g elegancede bagaja led baglarken kablo demire deymesi ile şase yaptırdım sonra araba torpito gözü araç iç lambaları bagaj lambası yanmıyor sorun bana sigorta atmış gibi geldi ama sigortalıkta hangı sigorta bulamadım. bi yardım edersenız çok memnun olurum..

Sigortaligin kapaginda hangi sigorta neyin yazmasi lazim. Benim corsa b de oyle en azindan.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Haklisinizda numara olarak yaziyo hangi sigorta nerenin bilemiyorum

Sigorta kontrolu

arkadaşım her arabada bir tane kontrol kalemi olması lazım sigortaları kontrol etmek için benim önerim bir tane kontrol kalemi yapman onuda nasıl yapacagını anlatayım
birtane tükenmez kalem içini çıkart 12 voltluk bir lamba ufak bir gösterge lambası olabilir kalemin içine girebilecek şekilde içerisine sokarken lambanın ortasındaki lehimli kısma ve kenarına birer kablo lehimle ortasına lehimlediğin kabloyu kalemin ucundan cıkart diğer lehimlediğin kabloyuda kalemin arkasından çıkart arkasındaan cıkarttıgın kabloyu şaseye tuttur ortasından cıkan kabloyuda siğortanın oldugu yere degerek kontrol edebilirsin resim ekledim bu şekilde yapınız

Ekli dosyalar

• adsız.webp
    adsız.webp
    4.6 KB · Görüntüleme: 17
Geri