G
Gökhan_55
Bilgi Girilmemiş
bu adam bağımsızlıktan kazanırsa bu millet bitmiş demektir..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herşey iyi güzel de, 15 senedir seçmenlerin aklı neredeydi? Zatı muhteremi Keçiören belediye başkanlığından bu yana eleştirip durduk, hep suçlandık, eleştiriyoruz diye eleştirildik. Sonuç ortada. Ankara'ya kaçak kömür getiren kamyonları bağlattırdı, mahkemelik oldu. Neymiş efendim Ankara'nın havasının kirlenmesine izin vermezmiş. Yakalanan kömürleri camilere, kuran kurslarına verdi. Sanki oralarda kullanılınca bu kömürler havayı kirletmiyordu. Yetmedi bizlerden aldığı haraçlarla ( doğalgaz paraları ile ) yandaşlarına kalitesiz kömür dağıtmaya devam etti. 50-60 dolarlık saatleri 300 dolara sattı (12 sene evvel abone olmuştum, halen faturası duruyor) yatırım yaptım diye üste çıkmaya çalışıyor, yemezler. O zaman apartman yöneticisiydim yaptığı yatırımın parasını metre cinsinden ve dolar karşılığı bizlerden tekrar kuruşu kuruşuna aldı. Habire aldı da aldı. Hepsi belgeli. Şu anda Türkiye'nin en borçlu belediyesi. Uçan kuşa bile borçlu. Devleti yönetenlerde iş yokki. Her bürokrat görevdeyken yaptığı borçların hesabını zaman aşımı olmadan ileriki yıllarda da vermeli. Bak bakalım o zaman böyle ota .oka para harcıyabiliyorlar mı?
Benzeri geçen hafta e-mail olarak gelmişti, onda not yoktu, o nedenle sazan durumuna düştüm.notu görmeden farkı farketmek de senin farkın olsun ozmn be savaş abi![]()
şimdi girsin aday olarak gene alır diyorum başka bişi demiyorum çünkü 2007 seçiminde vatandaşın nabzı yoklanırken herkes r.t.e ve hükümetine yüklenip verdiğimiz oylar boşa gitti dedi bunu manav,bakkal,vb.vb.vb esnafta söyledi peki temmuz 2007 de ne oldu %47 yani ülkenin yarısı sonuç ortada ha şimdi seçim olsa kim gelir başbakanlık yapar derseniz muhalif olarak bile diyemiyorumki şu gelirde ülkeyi iyi yönetir diye kabiliyet ve dayanışma olmadıkça bundan sonra kalkınma zor gibi gözüküyor.ha ankarada aynı öyle olur halk onu bunu bahane edip gökçeki kötüler sonra gider oyunu verir yanlışmı düşünüyorum ayrıca istisnaları ayırıyorum
akp melih gökçek i aday göstermek zorundadır.Yoksa bagımsız aday olacaktır ve gene kazanacagını bekliyorum