i.melih ayrıntıda gizlidir!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kustooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla arkadaslar okadar adar varkii vercek yine bunları göre göre simdi assağıda muhabbet ediyoruz ben arabama biniyorum sitelerden konyya kadar durmadan gidiyorum vericem oyumu diyor naparsın bu adamı simdi...

İ Melih bağımsız aday olmayı pek göze alamaz. Bağımsız olarak seçime girmeye kalkarsa finansörü kimler olacak. Kendi kendini finanse etmeye kalksa kendi kazdığı kuyuya kendi düşür (kıyıda köşede bir şeyim yok diye övünüyorya). Onu başkaları, gizli kasası olduğu iddia edilenler finanse ederse RTE onları ne yapar, Uzan'lardan beter etmez mi? İ Melih için risk çok büyük, ama AKP için de hiç risk teşkil etmiyor da denemiyor. Hizmet adı altında halktan çuvalla para gasp et (gündemdeki soygunlardan bahsediyorum) git bunları oy uğruna yandaşlarına dağıt. Yatırım yok, hizmet minimum, SSK primleri dağ gibi olmuş, tüm devlet kurumlarına borçlu. Bunlara oy veren vatandaş, emeklilik için yaş haddi artırılınca bir yerlerini yırtıp isyan ediyor. Hiç kusura bakmayın, bunlara oy vermekle en baş sorumlusu sizlersiniz. SSK batıyor deniyor, ne batması çoktan dibi boyladı haberleri yok. Emeklilik yaşını 80-90 çıkarsanız bile kurtulmaz. SSK ya giren primler, bir avuç dürüst vatandaşın yatırdığı primlerden ibaret. Borçlu belediyeler prim borçlarını ödesinler bakalım SSK ne duruma geliyor. Kabahat devletin. İller bankasından belediyelere ödeme yapılırken hiç bir kuruma borçlarının olmadığına dair belge istenmeli, borcu varsa hemen tahsil edilip artan para verilmeli tabii artarsa. Devlet bunu kendisinden alacaklı olan iş adamlarına gayet güzel uyguluyor. Son yıllarda hızla büyüyen OYAK adında askeri bir kurum var. Neden batmıyor. Çünkü daha maaş cebe girmeden maaşlardan % 10 kesinti yapılıyor. Türkiye'deki çoğu fabrikanın ya tamamına yada bir kısmına sahipler. Yatırım üzerine yatırım yapıyor. RTE bir ara OYAK'ın başarısını kıskanıp üzerlerine gitmeye kalkıştı ama yutamadı, lokma çok büyüktü.

Son düzenleme:
Bu seçimlerde de bu adamın öyle yada böyle bir şekile seçimi gene kazanması artık sözün bittiği yerdir. Umarım Ankaralı aklını başına devşirir ve bu adam ve ekibinden kurtulur. Bu kadar olaydan sonra bu millet bu adamı gene bel.başkanı seçerse pes derim başkada bişii demem. [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Montesquieu’nün dediği gibi, 'Her millet layık olduğu gibi yönetilir...' [/FONT]

aynen katılıyorum ankara bu adamı yeniden seçerse bu şekilde yönetilmeyi tercih etmiş demektir... ama aklımı kurcalayan bir soru da şu ülkemizde 1 gecede seçmen kütüğüne 6 milyon kişi ekleniyor böyle bir ortamda seçimlerin de ne kadar adil yapıldığı da kuşkulu... genel seçimlerden önce herkes akp hükümetinden beklediğimizi bulamadık bu seçimde oy vermicez şöle böle diyordu sonuçlar açıklandı %47!!! ertesi gün soruyosun bu nasıl iş die vallaha ben vermedim oy diyor herkes... e sen vermedin ben vermedim kim verdi????

aynen katılıyorum ankara bu adamı yeniden seçerse bu şekilde yönetilmeyi tercih etmiş demektir... ama aklımı kurcalayan bir soru da şu ülkemizde 1 gecede seçmen kütüğüne 6 milyon kişi ekleniyor böyle bir ortamda seçimlerin de ne kadar adil yapıldığı da kuşkulu... genel seçimlerden önce herkes akp hükümetinden beklediğimizi bulamadık bu seçimde oy vermicez şöle böle diyordu sonuçlar açıklandı %47!!! ertesi gün soruyosun bu nasıl iş die vallaha ben vermedim oy diyor herkes... e sen vermedin ben vermedim kim verdi????

bende vermedim ama bazen kendimden şüphe etmeye başlıyorum acaba yanlışlıkla ampülemi çaktım diye :D

O kadar ilginçki % 47 olayına vatandaş gibi AKP lilerde inanamıyor. Gerçekten de garip bir şey.

Bu seçimde bide havadan 6milyon oyu ekleyince bakında görün akp %67 alır... Sonrada halk bizi istedi diye başlarlar. Durmak yok talana devam :). Devletin malı deniiiiiiiiiiizzzz....

ankaradaki a harfi seklindeki metropolitan otel le olan bağlantısını merak ediyorum.
kalıyormudur acaba o otelde???

o otelin yanına ya yeni bitane daha yapıyolar yada oteli büyütüyolar çünkü yoğun bir çalışma var, melih seçilemeyeceğini anladı heralde belediyeden gitmeden imar iskan olayını hallediyim binayı çıkiim demiştir alllah bilir :). Olurda karayalçına kaptırırsa belediyeyi imar iskan izinlerini o kadar çabuk çıkartamaz tabiiki. tayyipde kırmızı kartı gösterecek gibi görülüyor, buda gitmeden hallettim hallettim mantığıyla tam gaz devam ediyor yolmaya. Ankaralı hemşerilerim (antalyalıyım ama 11 sebedir burdayım hemşeriniz sayın artık benide :)) artık gözümüzü açalım ve kendimizi bunlardan kurtaralım.

Geri