i.melih ayrıntıda gizlidir!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kustooo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kustooo

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
hadi biraz ağlanacak ahlimize gülelim :cry:

Ekli dosyalar

• melih.webp
    melih.webp
    33.2 KB · Görüntüleme: 122
bu kez kendi partisi çizdi büyük ihtimalle, İ.Melih Gökçek i.

çok güzel hazırlamışlar..

paylaşım için teşekkürler..

beter olsun yedi bitirdi ankarayı

akp melih gökçek i aday göstermek zorundadır.Yoksa bagımsız aday olacaktır ve gene kazanacagını bekliyorum

yine seçerse ankaralı seçmen bu adamı ne diyeyim valla pessss......

Herşey iyi güzel de, 15 senedir seçmenlerin aklı neredeydi? Zatı muhteremi Keçiören belediye başkanlığından bu yana eleştirip durduk, hep suçlandık, eleştiriyoruz diye eleştirildik. Sonuç ortada. Ankara'ya kaçak kömür getiren kamyonları bağlattırdı, mahkemelik oldu. Neymiş efendim Ankara'nın havasının kirlenmesine izin vermezmiş. Yakalanan kömürleri camilere, kuran kurslarına verdi. Sanki oralarda kullanılınca bu kömürler havayı kirletmiyordu. Yetmedi bizlerden aldığı haraçlarla ( doğalgaz paraları ile ) yandaşlarına kalitesiz kömür dağıtmaya devam etti. 50-60 dolarlık saatleri 300 dolara sattı (12 sene evvel abone olmuştum, halen faturası duruyor) yatırım yaptım diye üste çıkmaya çalışıyor, yemezler. O zaman apartman yöneticisiydim yaptığı yatırımın parasını metre cinsinden ve dolar karşılığı bizlerden tekrar kuruşu kuruşuna aldı. Habire aldı da aldı. Hepsi belgeli. Şu anda Türkiye'nin en borçlu belediyesi. Uçan kuşa bile borçlu. Devleti yönetenlerde iş yokki. Her bürokrat görevdeyken yaptığı borçların hesabını zaman aşımı olmadan ileriki yıllarda da vermeli. Bak bakalım o zaman böyle ota .oka para harcıyabiliyorlar mı?

Son düzenleme:
Notu sonradan fark ettim hemen düzelttim ama senden kaçmamış.:D
notu görmeden farkı farketmek de senin farkın olsun ozmn be savaş abi ;)

Geri