Hyundaı Starex Hakkında bilgisi olanlarr ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arabacılıkta üçe beşe bakılmaz, bir yerde zevkler veya tercihler öne çıkar. Aklına yatıyorsa al derim, zaten günümüzde yakmayan araba da kalmadı ki. Satacağın zaman bedavaya verecek halin yok ya, üç beş yüz lira zarar etsen ne olur. En azından hevesini almış olursun. Diğer yandan Astra az yakıyor da ne oluyor, satılığa çıkardığında kaç kişi ciddi olarak ilgilendi? Kaç kişi istediğin rakamı kabul etti? Boş ver, hayat sanıldığı kadar uzun değil, sonraki yıllarda bazı şeyleri istesen de yapamıyorsun (Örmek mi? işte ben :)).
Savaş abi aynen dediklerine katılıyorum valla :) Az önce evlerının oraya gittik araba yoktu,aksam konuşucam bakalım hayırlısı.
Minibüsün zevki bi başka olur. yukardan bakıyorsun herkese. kullanmasıda acayip zevklidir ama daha kullanmak nasip olmadı sadece önlerde yolculuk yaptık :)
aynen yüksekten bakıyorsun güzel oluyor :D
Ya al bin olm ya. Arabalar çok yakmıyor,yakıt pahalı..
aynennn :mad:
100 km 15 litre km de 45 krş yapar zaten herkezin dediği çok yakar sözune denk gelir senin tek avantajın bir anda arabayı 9 model yukseltmek oluyor .kendi arabanı 9 bin liraya satarsın bunuda alsan en kötü 10 liraya satarsın arada pek bir fark olmaz yakıt-ve 423 lira olan vergisini unutma sonra dizel araba benzinli arabaya benzemez.
30 35 kuruş 1.6 benzınlı yakıyo abi dediğin gibi,2.5 olsun 45 kuruş yaksın..

berkay ben crdi motorlusunu kullandım mınubus modellıydı yanlız crdı motorlular guzel 300 kuruştan aşagı yakmıyor oda ekonomık kullanırsan yanlız gıdışı rahatlıgı super gaza bastıgın zaman gıttıgını anlıyorsun :D

berkay ben crdi motorlusunu kullandım mınubus modellıydı yanlız crdı motorlular guzel 300 kuruştan aşagı yakmıyor oda ekonomık kullanırsan yanlız gıdışı rahatlıgı super gaza bastıgın zaman gıttıgını anlıyorsun :D

inşallah anlaşırsak yanlamaktan lastık bırakmıcam :D:D:D

o arabayla yanlamak hata olur gerı dönuşu olmayan yollara gırer ama guzel arac rahat konforlu ben korkuyodum cok buyuk nasıl kullanırım taransıt kullanıyodum t12 onun gıbıdır derken 5dk bı acemılık attıktan sonra ustunden ınnmek ıstemedım straex böyleyse allah bılır wv t5 nasıldır :D

Hayırlısı hayırlısı...

o arabayla yanlamak hata olur gerı dönuşu olmayan yollara gırer ama guzel arac rahat konforlu ben korkuyodum cok buyuk nasıl kullanırım taransıt kullanıyodum t12 onun gıbıdır derken 5dk bı acemılık attıktan sonra ustunden ınnmek ıstemedım straex böyleyse allah bılır wv t5 nasıldır :D
Abi ben büyük vasıtada kullandım valla çok güzel oluyo :D Transporter kullandım yok böyle bişey..İş makinası bile kullandım :D:D
Hayırlısı hayırlısı...

Aynen kanka bende öyle diyorum..

Abi ben büyük vasıtada kullandım valla çok güzel oluyo :D Transporter kullandım yok böyle bişey..İş makinası bile kullandım :D:D

Aynen kanka bende öyle diyorum..
hahha al bır ış makınası ozaman canın sıkıldıkca sagı solu kazarsın :D:kop:

hahha al bır ış makınası ozaman canın sıkıldıkca sagı solu kazarsın :D:kop:

Çok zevklı bişey valla abi :D Gazı kökleyip vitesi direk 3 e atıyosun ön lastıkler yerden kalkıyo :kop::)

Bulaşma yola devam..:D

Geri