Hyundaı Starex Hakkında bilgisi olanlarr ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim bi arkadaşım 1999 model chevrolet teo aldı 5700 motor. sibel can ın eski jeep i. hatta kurtlar vadisindede oynuyo bu jeep. manyak arkadaşım istanbuldan muğlaya onunla gezmeye geldi güya gaz taktırmış.dönüşte bende onunla istanbula gittim 700 km de 480 liralık gaz yedi hayvan jeep halada yokmu diye gaz ışığı yanıyodu. evim yıkıldı bi daha onun jeep iyle yola çıkmam.bu dediğim tam 1 sene önce yani şimdi o hayvancık jeep sanırım 750 tl gazla anca gider muğladan istanbula. sonunuz böle olmasın:D

benim bi arkadaşım 1999 model chevrolet teo aldı 5700 motor. sibel can ın eski jeep i. hatta kurtlar vadisindede oynuyo bu jeep. manyak arkadaşım istanbuldan muğlaya onunla gezmeye geldi güya gaz taktırmış.dönüşte bende onunla istanbula gittim 700 km de 480 liralık gaz yedi hayvan jeep halada yokmu diye gaz ışığı yanıyodu. evim yıkıldı bi daha onun jeep iyle yola çıkmam.bu dediğim tam 1 sene önce yani şimdi o hayvancık jeep sanırım 750 tl gazla anca gider muğladan istanbula. sonunuz böle olmasın:D

abi yapmayın yavv :D İşi çok iyi bilen bir abime sordum kendisi hyundaı servisinde çalışıyordu.(Ana bayiinde)Çok basmadığınız sürece 10 12 litre arası yakar diyor 100 km de..Bastığın zaman 15 litreye kadar çıkıyormuş :)

berkay bence fazla düşünme hoşuna gittiyese al ne de olsa . en fazla zararın yaktığın yakıt olurr ki onu da dert etme nede olsa senin aracında 300 yakıyor arasında fazla fark yok ve astra sw hemen satılan bir araç değil kanımca
baktın hoşuna gitmedi satarsınn belkide karlı satarsınnn

berkay bence fazla düşünme hoşuna gittiyese al ne de olsa . en fazla zararın yaktığın yakıt olurr ki onu da dert etme nede olsa senin aracında 300 yakıyor arasında fazla fark yok ve astra sw hemen satılan bir araç değil kanımca
baktın hoşuna gitmedi satarsınn belkide karlı satarsınnn

abi 10 milyara bile satsak iyidir bencede.94 model arabayı satmak var,2003 model münibüs satmak var aynı paraya :) En kötü 10 liraya havada kaparlar..

Arabacılıkta üçe beşe bakılmaz, bir yerde zevkler veya tercihler öne çıkar. Aklına yatıyorsa al derim, zaten günümüzde yakmayan araba da kalmadı ki. Satacağın zaman bedavaya verecek halin yok ya, üç beş yüz lira zarar etsen ne olur. En azından hevesini almış olursun. Diğer yandan Astra az yakıyor da ne oluyor, satılığa çıkardığında kaç kişi ciddi olarak ilgilendi? Kaç kişi istediğin rakamı kabul etti? Boş ver, hayat sanıldığı kadar uzun değil, sonraki yıllarda bazı şeyleri istesen de yapamıyorsun (Örmek mi? işte ben :)).

Minibüsün zevki bi başka olur. yukardan bakıyorsun herkese. kullanmasıda acayip zevklidir ama daha kullanmak nasip olmadı sadece önlerde yolculuk yaptık :)

Minibüsün zevki bi başka olur. yukardan bakıyorsun herkese. kullanmasıda acayip zevklidir ama daha kullanmak nasip olmadı sadece önlerde yolculuk yaptık :)
Ben tavsiye ederim, bence hevesi olan herkes en azından bir kerede olsa kullanmalı. Ankara'ya gidince mümkün mertebe kamyonet kullanmaya özen gösteriyorum.

Ya al bin olm ya. Arabalar çok yakmıyor,yakıt pahalı..

100 km 15 litre km de 45 krş yapar zaten herkezin dediği çok yakar sözune denk gelir senin tek avantajın bir anda arabayı 9 model yukseltmek oluyor .kendi arabanı 9 bin liraya satarsın bunuda alsan en kötü 10 liraya satarsın arada pek bir fark olmaz yakıt-ve 423 lira olan vergisini unutma sonra dizel araba benzinli arabaya benzemez.

Geri