Husky eğitiminden anlıyan varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nihatcankoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bilmez miyim :kop: özellikle gerçekten sahiplendiği kişinin leş gibi kokmakta olan çoraplarını yuvasında kendisi için yastık yapması beni öldürüyor :kop: ben ayağıma giymiyorum be hayvan sen neden kafanın altına koyuyorsun :)
iiiiiiiiiğğğğğğğğğrençsin Bahadır...:p:p:p bbbbböööööööğğğğğğğğğğğğğ :)

Discovery de Köpeklerle konuşan adam var köpeğim olmamasına rağmen resmen adamdan bir çok şey öğrendim.

nationalda o dog whisperer :D o adam dehşet ama kaç kere programında burnu elini kolunu köpekler ısırdı kanadı falan ama adam vageçmiyor kan aksada şu an olmaz bu pozisyondan çıkamayız falan diyor :D

husky e gelince husky türkiyeye göre bir köpek dğeil zaten o hayvanı bu ülkede mahvediyorlar o hayvanda vahşi kurt kanı vardır kurt kırmasıdır o hayvanlar.. sibirya gibi çok soğuk ortamlarda yaşamaları lazım sıcağı hiç sevmezler ve sıcağın hayvanı değiller yaradılışları ona uygun değil ...

en önemlisi bu hayvanlarda vahşi kurt kanı olduğu için sık sık dolunay çıkdımı ulurlar bu yüzden bu hayvanlara ulumasın diye elektrikli tasma takan husky sahibi insan müsfettesi tanıyorum adamla kadının suratınada bunu dedim ben sizin gırtlağınıza elektrikli kablo bağlasam her canınız bir şey çekdiğinde yada konuşmaya başladığınızda size elektrik versem nasıl hissederdiniz dedim..

o hayvanları ana vatanlarında sibiryada bile evlrde beslemezler bırakırlar o hayvanlar özgürdür canları istedimi eve dönerler vahşi kurtyanları bazen ağır basar gezerler gelirler bir o kadarda sadıkdırlar sahiplerine sadece hayvanın kanında olan bir şey özgürlüğüne düşkün.. bizdede alırlar kaniş köpeği gibi 3oda bir salonluk minnacık evde beslemeye çalışırlar..

Geri