Husky eğitiminden anlıyan varmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nihatcankoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne guzel ya bızım mustakıl ev olsa ılk yapacıgım ış kopek beslemek sıbır yada alman kurdu cok asıl hayvanlar ne mutlu sıze ben evde muhabbet kuşu beslıyorum :)

Husky biraz şımarık köpeklerdir bağlanmaya gelmez birde laf dinlemezler kendi bildiklerini yaparlar en iyisi bitane rot alıp besle yavruyken baya bi yaramaz oluyorlar fakat sahibine alıştıkları zaman sözünden çıkmazlar :)

Eğitim İçin Biraz Geç Kalmışsınız 6 7 Aylıkken Biraz Parayı Gözden Çıkarıp İyi Bir Temel İtaat Eğitimi Almış Olsaydı Bu Gibi Durumlarla Karşı Karşıya Kalmazdınız Bence Daha Fazla Geç Kalmayıp Bir Eğitim Merkezinin Yolunu Tutunuz Ankarada Olsaydınız Eğitim Konusunda Yardımcı Olurdum Çiftlikleri Olan Eğitimci Arkadaşlarım Var..Birde Husky lerle Alakalı Bildiğim En İyi Şey Çok Zor Eğitilmesidir.

Bize 9 aylıkken geldi eğitilmesi için gec kalınmıs

Yorumlar süper hepinize teker teker teşekkür ederim

Paşa ile ilgili bir sorunum daha var
köpeği gezdiremiyorum biraz cüsseli beni çekiyor uslu uslu gitmiyor.Yavas yavas yürümesi için ne yapmam gerek?

eğitim tasması kullan. çekince durur ;)

internette köpeklere fısıldayan adam adlı progamın videolarını mutlaka izlemelisin cesar millan adam harika bir kişi köpeklerin dilini bilen bir kişi programlarını mutlaka izle senin gibi bir sürü vakayı çözdü. ben hiç kaçırmam programlarını digitürk te national geoprahcig de çıkıo

9 aylık bir Husky almıstık 3 ay oldu köpek hayla evin yolunu bilmiyor tasmasını çıkartığı anda kaçıp gidiyor ben gitmesem daha geri gelmiyor nasıl eve alıstırabilirim

eğitim almasa bile bir kaç ay sonra size alışır eve dönmeye başlar senin için asıl sorun kızan zamanı :)

hayvan sürekli bağlı duruyorsa uzun zaman geri dönmemesi normal. dısıarıda bası boş köpeklerle bir kaç defa dalaşsın ve hala ölmemişse bir daha uzun zaman dısarıda tek basına zaman geçirmez. bizim sibiryada aynı kaçtımı 1-2km uzaktan toplayıp geliyoruz ama bizimki sokak köpekleri ile kanka olduğu için sürekli mahalle aralarında çöp karıstırırken buluyoruz. muhtemelen diğer köpeğimiz ile birlikte kaçtıkları için iri olan diğer köpeğimiz kendisini korumus. hele o sabah çıkar aksam gelir eve. sanırsın sabah erkenden işe gidiyor mübarek.

:kop::kop::kop::kop::kop:

Geri