N
nihatcankoc
Bilgi Girilmemiş
9 aylık bir Husky almıstık 3 ay oldu köpek hayla evin yolunu bilmiyor tasmasını çıkartığı anda kaçıp gidiyor ben gitmesem daha geri gelmiyor nasıl eve alıstırabilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
.Birde Husky lerle Alakalı Bildiğim En İyi Şey Çok Zor Eğitilmesidir.
tamamen asi ruhlu hayvanlar![]()
Ayrıca İlgisiz Bırakırsanız Evde Çorap Ayakkabı Terlik Yemeye Başlar![]()
Başınız Sağolsun Kötü OlmuşşşBizim Memleketteki Köpekler hiç eğitim görmüyodu fakat evin yolunu buluyolardı Tai aç kaldıklarındamı artık alıştığındanmı bilmem hatta bi köpeğim vardı benim önce Amcamı araba ile gitmesine rağmen Dükkana Bırakıyodu Sonra geliyodu Amca çocuklarını okula bırakıyodu yengemi iş yerine bırakıyodu Sonra gelip uyuyodu gecede Hiç uyumayıp depo önünde bekliyodu ve malesef gecen sene alman bi abi sağolsun motorla üstünden geçmiş tabi kendiside hastanelik olmuştu Sonra köpek Mefta oldu kapı baca sahipsiz kaldı![]()
Karşılıksız Ölümüne Sevgi Bu Olsa Gerekbilmez miyim özellikle gerçekten sahiplendiği kişinin leş gibi kokmakta olan çoraplarını yuvasında kendisi için yastık yapması beni öldürüyor ben ayağıma giymiyorum be hayvan sen neden kafanın altına koyuyorsun