ewet aynen öyle şimdi ne desem bos onun için en güzel cevap bu olur dedimhep bunları diye diye bu günlere gelmedik mi zaten![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ewet aynen öyle şimdi ne desem bos onun için en güzel cevap bu olur dedimhep bunları diye diye bu günlere gelmedik mi zaten![]()
bence bu bir gösterge değil kolay bir iş değil bundan öncesinide biliyoruz ayrıca ağrı doğu beyazıt yollarının yediği tuzu birinci sınıf asfaltta yese olacağı aynıdır arkadaşlar bence bu yol konusunu eleştirmeden bi kere daha düşünelim. açılamaz denilen bolu tüneli ve pozantı tünellerinin faydasını kimse göz ardı etmesin. keza şuan bitmek üzere olan ölüm yolu olan elmadağ yolu ve bunun gibi daha birçok örnek de olabilir kötü örnekte olabilir bugun benim gittiğim ankara mersin ankara antalya ankara kayseri -sivas yollarının ben eski hallerinide bildiğim için böyle konuşuyorm. kullanan oldumu bilmiyorum elmadağ yolu ve özellikle pozantı tünelleri kalite okadar güzelki çok büyük bir rahatlık oldu