Hp rezilliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
acer da mı hata var eminmisin.
gayet eminim bilirkişi raporu bile var... işlemci bi yerde fan bi yerde... anakart bi tuhaf zaten... araştırmadan laptop almayın arkadaşlar başınız çok ağrır sonra...

yakın bi zamanda toshiba A210-15k laptop aldım. aynı özelliklerde acerde vardı.. ben 1250$+kdv ye aldım.. aynı özelliklerde ki acer 950$+kdv idi.. ucuz etin suyu kara olur arkadaşlar...

Son düzenleme:
eğer servis tamir süresi 30iş gününü aşarsa hiç beklemeyin thh ye şikayette bulunun.. büyük şehir statüsündeki valiliklerdeki thh de kesin karar fatura limiti 2159ytl...

2 senedir asus kullanıyorum 2 kere garantiden batarya değişiminden başka bir sorun olmadı su andada memnunum

hp sonunda bunuda yaptırdı. Site açtım rezillği anlatan. http://hpsikayet.blogcu.com :)

Bizim bilgi işlemciye sordum, malum her işin bir ustası var. Hangi dizüstü bir numara diye? Laptop'ların mercedes'i Toshiba imiş.

hp bu sefer yazıcı sorununda yaptığını yapmadı ve notebook'umu 1-2 gün önce teslim aldım, onarımın uzun sürmesine rağmen ve pil'in garantisi (1 yıl) dolmasına ve bu sebepten pille ilgili şikayette bulunmamama rağmen onu da değiştirmişler. Sadece wireless ile ilgili sorunum vardı. Teşekkür ettim, memnun kaldım.

Bende sanayide ustama makina baglasın diye hp almıştım.

gecen günlerde ekran gitmiş:(...

teknosanın müdürleri tanıdık olunca direk onlara verdim onlar takip ettiler 1 hafta sonra geldi elime, anakartı değişmiş format atılmıştı...

umarım bir daha yapmaz aynı sorunu yoksa mahcup olurum:(

Geri