Hp rezilliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hp dv6000 o çift amd işlemciliden bende de var. Evet ısınıyor, ama o kadar 80lere hiç çıkmadı 65 en fazla. Hava girişlerini temizleyin zaman zaman, dizüstünde kullanmayın. Benimde wireless probleminden 20 gündür serviste, hp servisleri rezalet. İlgisizlik, alakasızlık, işgüzarlık hat safhada. 30 gün bekletiyorlar, sonunda tamir etmeden hallettik deyip gönderiyorlar. 5dk sürmez o kartı çıkarıp yenisini takmak, ama nerde.... 31. işgününde tüketici haklarında soluğu alırım öyle bir durumda.

bendede sony var sol hoparlör gitti laptop şans işi

hp laptopu olupda memmun kalan birine daha rastlamadım..

canım senn makinan xp ama benmki vista ama yinede iddalıyım işlem yapma becerisi seninkinden çok daha fazla mesela ben asaüstü bilgisayarımda 3.0 intel 1gb ram 512 mb garfk kartı ile karşılaştırınca notebook çok daha hızlı örnek vereyim notebook u yeni almıştım elimdede nfs pro street var önce notebook a yükledim çok kıza sürdü rardan yükleme hemn bitti oyunu açtımm çok iyi çalıştıı emin ol 512 mb lık makina öyle açmıyor oyunu işlemci hızlı çünkü ama oyun açıyorum hemn uygulama kapatılıyor niye ekran kartı yok :D hala böyle bir ön yargı var eskiler daha hızlı deniliyor :D alakası yok pentium 4 ht 3.0 işlmci geforce 8600 gt ekran kartından yavaş kalıyor :D ekran kartı resmen işlemciyi bekliyor yaa orda bi çift çekirdekli olsa tıkıır tıkır oynardım ben oyunumu oyunda crysis 1024 high da :D

bak gülüm vistada sadece görsellik var başka ne işe yarıyor bir söyle????
benim yazdıklarımla senin yazdıkların arasında bir bağlantı yok!
masaüstü bilgisayarı notebook ile karşılaştıramazsın ikisi farklı şeyler!
ben sana masaüstü ile karşılaştırdım demedim, istersen yeniden oku, notebooku notebook ile karşılaştırdık dedim ama sen tam okumadın herhalde, sonuçta benim acer problemsiz makina!

hplerin notebookları problemli ama yazıcılarına diyecek laf yok

bimeks ten bir hp laptop aldık makinaya oyun yüklüyoz ikinci cd yi almıyo ilk cd bitiyo ikincisini istiyo sonra hata verip yüklemeyi yapmıyo defalarca farklı farklı cd ler denedik hatta oyunu cd çiziktir diye yeni cd ye çektik banamısın demedi servise götürdük iki hafata kaldı ve değişim raporu verdi gittik bimeks ten yenisini almaya dedim ben bunu istemiyorum farkı neyse verecem siz başka bi marka verin fujitsu-siemens aldık çok memnunum hiç bir problem yok canavar gibi gayette kaliteli.

hap compaq laptop var bendede aynı sorunlardan servise gönderdim daha 12 gün oldu o kadar uzun sürer mi ??? yandım kısacası herhalde...

hap compaq laptop var bendede aynı sorunlardan servise gönderdim daha 12 gün oldu o kadar uzun sürer mi ??? yandım kısacası herhalde...

yandın valla benimkini 28. iş günü verdiler ertesin bozuldu. :mad:o kadar çok bozuk laptop varki sıra gelmiyo. :)

Geri