Hp rezilliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
duyduğum kadarıyla hp nin bazı modellerinde tasarım hatasıymış o ısınma
cihazını değiştiren bi arkadaş vardı
marka derseniz asustan şaşmamak lazım derim,
şirket fujitsu-siemens verdi ufacık tefecik şık bişey ama 5 para etmez 2 tane okkalı excel açsan hapı yutuyor makina

dv6000 geçen 1 ay önce aldım.
2gb ram var amd x2 turion işlemcili 2.1 ghz
canavar gibi makine herkese tavsiye ederim bu iş şans işi
kampanyadan 1620 usdlik laptop 1200 usd'ye aldım

Acer de yaramaz. Daha 1 yasindaki notebook umda pilden kaynaklanan sacmasapan problemler cikti. Pili cikarttim, direk prizden problemsiz calisiyor.pili takinca sacmalamaya basliyor. Vakit yoklugundan, usendigimden servisede goturemedim. HP nin doner ekranli, hemde dokunmatik ekranli laptopunu bugun yarin almayi planlarken sizin mesajlarinizi okudum, moralim bozuldu :(

sakın haa:( sonra çok pişman olursun. görünüşüne bakıp kaliteli sanma sakın. sadece aldatmaca:mad:

dv6000 geçen 1 ay önce aldım.
2gb ram var amd x2 turion işlemcili 2.1 ghz
canavar gibi makine herkese tavsiye ederim bu iş şans işi
kampanyadan 1620 usdlik laptop 1200 usd'ye aldım

daha 1 ay olmuş işallah bi problem çıkmaz:(

Apple mi alsak ne !

bende dell var geçen sene almıştım süper bir alet şuan üzerinde crysis isimli oyun var piyasadaki en baba oyunlardan biridir laptop'ımda bu oyunu rahatlıkla oynayabiliyorum laptop alacaklara tavsiye ederim ayrıca irlanda malıdır çin malı değil

valla bende masaüstü core2 quad var windows puanlamasında 4,8 alıyor

2200ytl lik makina

asusun 1400 ytl lik ufacık lapotop 4.5 almıs 2 gün kendime gelemdim ben oyun oynayım programları rahat kulanıyım diye kocamn pc aldım

bu fiyata küçücük laptop neredeyse aynı performasnı veriyoru helal olsun

kuzenimin biri toshibada çalışıyo ürünlerimiz kaliteli her zman arkdasındayım diyor(en sağlam kasalrın toshibada oldugu biliniyor) ve sen yabancı diilsin acer al diyor toshiba da isme para vercen diyor

hp ise hiç tavsiye etmiyor servistede bi hata yı hallderken başka bi yeri bozuyolar ve baştaki kişiler biraz umursamazmıs servisteki ürünler çok geç gleiyor hp nin

hp de genelde iyi diyolar hatta servislerini cok övüyolar ama ben fiyat donaım olarak acer ı cok ekonomik buluyorum.kullanıyorum.
amd çift çekirdek 1.9 işlemcisi olmasına rağmen aman aman bir ısınma problemi yasamadım.256 harici ekran kartı var oyunlar güzel calısıyo 2 gb ram ve 160gb hard diski var 1250 ytl aldım 4 ay önce.

valla bende masaüstü core2 quad var windows puanlamasında 4,8 alıyor

2200ytl lik makina

asusun 1400 ytl lik ufacık lapotop 4.5 almıs 2 gün kendime gelemdim ben oyun oynayım programları rahat kulanıyım diye kocamn pc aldım

bu fiyata küçücük laptop neredeyse aynı performasnı veriyoru helal olsun

kuzenimin biri toshibada çalışıyo ürünlerimiz kaliteli her zman arkdasındayım diyor(en sağlam kasalrın toshibada oldugu biliniyor) ve sen yabancı diilsin acer al diyor toshiba da isme para vercen diyor

hp ise hiç tavsiye etmiyor servistede bi hata yı hallderken başka bi yeri bozuyolar ve baştaki kişiler biraz umursamazmıs servisteki ürünler çok geç gleiyor hp nin

son bölüm şu anda benimde başımda olan bela:mad:

Geri