Hp rezilliği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mhakkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende o sorunlu bilgsayardan var :D compaq v6000 serisi ama intel olanından :D evet elektrikli soba gibi kucağıma alıyorum ısınıyorum harddisk çok ısınıyo benm gözlemlediğime göre ama katlanıyorum bu böyleyse amd çok daha sıcaktır ki ben daha ötesini düşünemiyorum :D açıkçasıı pişmanım bu kadar paraya böyle bir bilgisayar aldığım için çünkü ekran akrtı paylaşımlı ama aynı paraya acer dan yada msı dan 256mb lık ekran kartı olan bi botebook alabiliyordum hee hiç artısı yokmuu var görünüş msı yada acer la kıyaslanamayacak kadar iyi piyano kaplaması var üzerinde dokunmatik tuşlar falan media kumandası gibi özeliikleri var ama bunlar oyunculara gelmez :D

bnd hp aldım sarjı 5 dakıka gıtmıyor servıse getır dıyor bakalım ne olacak

bende o sorunlu bilgsayardan var :D compaq v6000 serisi ama intel olanından :D evet elektrikli soba gibi kucağıma alıyorum ısınıyorum harddisk çok ısınıyo benm gözlemlediğime göre ama katlanıyorum bu böyleyse amd çok daha sıcaktır ki ben daha ötesini düşünemiyorum :D açıkçasıı pişmanım bu kadar paraya böyle bir bilgisayar aldığım için çünkü ekran akrtı paylaşımlı ama aynı paraya acer dan yada msı dan 256mb lık ekran kartı olan bi botebook alabiliyordum hee hiç artısı yokmuu var görünüş msı yada acer la kıyaslanamayacak kadar iyi piyano kaplaması var üzerinde dokunmatik tuşlar falan media kumandası gibi özeliikleri var ama bunlar oyunculara gelmez :D

sadece internete girdiğim halde ekran kartı 80 derece yav oyun felan yok.:mad:

bataryalarında problem ver hemen gönder değişiyolar:mad:
makınayı alıp arızaya gıdıyorum yola, aracı baglıyorum laptopa 5 dkaıka demene kapanıyor en ıyısı garantı bıtmeden degıstırmek. paramızla rezıl oluyoruz

acer var bende 2 senedir gece gündüz kullanıyorum tık yoq maşşşşalllaaah :D

bence piyasada alınabilecek en hesaplı ve kaliteli pcler acer lar. 2 sene önceki makinada 512mb harici ekran kartı var....

notebook işi birazda şans işine döndü yauv ben masaüstü bilgisayarımı kendim topladım ama neden şu parça yerin bu parçayı almadım diye çok pişmanlık duyduğum nokta oldu ama değiştirme şansım olduğu için sadece ekonomik yönden sıkıntı yarattı notebook öyle değil aynı anda hem ekranı hem sessistemi hem ekran kartı hem işlemci ram hard disk alıyorsunuz ve teker teker seçme şansımızda olmuyor ben kendi notebook umda kaplamayı ve işlevselliğini çok beğenerek aldım ve o an ekran kartı olmaması pekde düşündürmedi ben ama kullanmaya başladıktan sonra keşke acer alsaydım dedim başka bi gün arkadaşların evinde toplanıp dvd seyrettik kumandasıyla ekranıyla görünüşyle beni çok etklledi ve iyiki bunu almışım dedeim yanii nasıl desem zamandan zamana değişiyor sonuçta aldımm ama ısınma sorunuolduğu bir gerçek intel böyleyse amd kimbilir nasıldır yumurta kır omlet yap :D

makınayı alıp arızaya gıdıyorum yola, aracı baglıyorum laptopa 5 dkaıka demene kapanıyor en ıyısı garantı bıtmeden degıstırmek. paramızla rezıl oluyoruz

pilleri toplatmışlar. ama bura Türkiye olduğundan bizimkiler şikayet etmeden değişmezler:mad:

çoğu arkadaş aynı şeyi söylemiş ama gerçekten Acer iyi makine bende 2 senedir var sorunsuz çalışıyor, üstelik AMD(turion tek çekirdek) işlemcili ısı problemi yok! hem ucuzda ayrıca piyano kaplaması gibi teferruatlara hiç gerek yok bilgisayarın performansını artıran şeyler değilki sadece göz zevki! üstelik kaçtane intel core duo lu arkadaşla test ettik (dell, toshiba, hp, asus ....)hepsinden hızlı makina, program kurduk, dvd yazdık, oyun oynayıp zorladık, Acer hepsinden iyi çıktı!

Acer de yaramaz. Daha 1 yasindaki notebook umda pilden kaynaklanan sacmasapan problemler cikti. Pili cikarttim, direk prizden problemsiz calisiyor.pili takinca sacmalamaya basliyor. Vakit yoklugundan, usendigimden servisede goturemedim. HP nin doner ekranli, hemde dokunmatik ekranli laptopunu bugun yarin almayi planlarken sizin mesajlarinizi okudum, moralim bozuldu :(

Geri