hoşgeldin yeni corsa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tarki
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tarki

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
öyle mi olsa böyle mi olsa derken en sonunda tercihimi yeni motor versiyonu (easytronic) ve 111. yıl donanımı ile yenilenen corsa dan yana kullanmıştım. Dün akşam teslim aldım, özellikle aracı satın aldığım bayii'nin gerek teknik bilgiyi müşteriye aktarması, gerek sıcak tavırları ve yaptığı boya koruma jest'i ile çok memnun kaldığımı belirtmek ve teşekkür etmek isterim. Şu an için çok doğru bi tecrübe olurmu bilmiyorum ama araç sürüş dinamikleri açısından beklediğimden iyi, daha önce hep 2. el araç satın aldığım için ilk defa bu güzel duyguları tadıyorum. umarım kazasız belasız binmek nasip olur. Forumdaki tüm dostlara da inşallah gönüllerindeki OPEL'i almak nasip olsun.... Resimleri hafta sonu eklerim artık :D

öncelikle hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin.fotolarıda bekliyoruz artık :D araç için kan akıtmanızı öneririm...

öncelikle hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin.fotolarıda bekliyoruz artık :D araç için kan akıtmanızı öneririm...

evet haklısın haftasonuna artık kan akıtırız artık.

Yeni aracınız hayırlı olsun,Güle güle kullanın, kazasız belasız

Kocaman bir Maaşallah diyelim :)

tarkan bey hayırlı olsun aracınız kaza bela vermeden mutlu günlerde aracınızı kullanınız

Teşekkürler arkadaşlar....

kazasız belasız cezasız ağız tadıyla kullanın

Hayırlı olsun güle güle kullanın,kazasız belasız inş.

hayırlı olsun. güle güle kullanın. allah hepimizi kazadan, beladan korusun...

Allah kaza bela göstermesin iyi günlerde kullanın

Geri