Hoparlör ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eraytly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eraytly

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sağ ön hoparlörden basları vururken teneke sesi gibi zırıltı geliyor yalnız patlak olduğunu düşünmüyorum neden olabilir :(

Ynt: Hoparlör ?

eraytly link' Alıntı:
Sağ ön hoparlörden basları vururken teneke sesi gibi zırıltı geliyor yalnız patlak olduğunu düşünmüyorum neden olabilir :(
bunu oğrnmenın tek yolu kapı panzotunu açıp bakmak belk cıvatalardan bırı gevşemıştır  yada ıcıne  bışeyde kaçmış olabılır

CALİBRA BG link' Alıntı:
bunu oğrnmenın tek yolu kapı panzotunu açıp bakmak belk cıvatalardan bırı gevşemıştır  yada ıcıne  bışeyde kaçmış olabılır
Anladım teşekkür ederim

radyo ve mp3 dinlerkende yapıyor mu?

denizcetin link' Alıntı:
radyo ve mp3 dinlerkende yapıyor mu?
Ona dikkat etmedim hep usb den dinlerken dikkatimi çekti ona da bir bakayım neden sordunuz?

radyo dinlerken aynı sorun bendede oluyor fakat mp3 dinlerken sorun yok..cızırtı radyo frekansından kaynaklanabilir..

denizcetin link' Alıntı:
radyo dinlerken aynı sorun bendede oluyor fakat mp3 dinlerken sorun yok..cızırtı radyo frekansından kaynaklanabilir..
Hmm bende de aksine mp3te dikkatimi çekti

Kaliteli mp3 dinliyor ve sesin müzikten gelmediğine eminsen cam açma kapama düğmelerini kontrol et derim. Zira benimde baslı parçalarda sağ ön kapıdaki düğmeler zırıltı yapıyor..

Erhan42 link' Alıntı:
Kaliteli mp3 dinliyor ve sesin müzikten gelmediğine eminsen cam açma kapama düğmelerini kontrol et derim. Zira benimde baslı parçalarda sağ ön kapıdaki düğmeler zırıltı yapıyor..
Orayı da bir kontrol edeyim  thnxx

Kapı içlerini yıkarken içine su kaçmış olabilir mi?

Geri