hoparlör sorunu

james_ümit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar aracın sağ arka hoparlörü çalışmıyor diğer hepsi normal çalışıyor bende öne veriyorum acaba sorun ne olabilir bi yerlerde bi kopuk falan yada çıkma mı var acaba.sizce ne olabilir masraflı olur mu yaptırmak .

Patlamış olabilir,kablo kopuğu olabilir.Ben geçenlerde kapılara uygun 16.5 cm ve arka kapıya 13 cm sony hoparlör aldım.Ses mükemmel.Hepsini değiştirmeni öneriyorum.

dostum cahilliğime ver ama patlasada ses gelmez mi ne bilem cızırtılı mızırtılı ?

Dediğin gibi ses gelmesi gerekir.Ama çok az sestir.sen onu duyabilirmisin??Sök kapıyı bir bak 10 dk alır.Hatta sökmüşken kapı açma kolunun oradaki tizz yerlerine tizz tak:)

Dediğin gibi ses gelmesi gerekir.Ama çok az sestir.sen onu duyabilirmisin??Sök kapıyı bir bak 10 dk alır.Hatta sökmüşken kapı açma kolunun oradaki tizz yerlerine tizz tak:)

kapı sökmek basit mi ki_? ben de gelen tıkırtılar için sökücem bir de hertz hoparlör düşünüyorum..sony veya pioneer düşünüyordum ama vazgeçtim..italyan malı hertz alacam..aldığımda kendim takayım diyorum..kapıları sökmek dert değil de,takmak:rolleyes:

kapı sökmek kolay değil ama hoparlor kapı sökülmedende cıkarılabiliyor yanılmıyorsam kenarlarında bıcak veya benzeri bir malzeme ile kanırtarak cıkarın kapağı eğer işinizi görmeye yetmezse sonra kapıyı sökün ve sorununda kablo temassızlığı olabilir veya arka hoparlorler gibi soketli ise oda cıkmış olabilir

Eliniz mekanik işlemlere yatkınsa sökebilirsiniz.Ama yok ben tornavidaya yabancıyım diyorsanız hiç bulaşmayın işin ehline bırakın derim benç

ilk önce hoparlör kapağını sökeyim diorum ama bi sonuca varabilir miyim ordan arkasındaki kablolara flan

Bizimde Çalısmıyodu Da Hemde Patlaktı Ama Gende Baya cıkıyodu cızırtılı Kablo girişine Bi baktm Kablosu cıkmıs takınca çalışmıstı tekrar.

walla gittim oto elektrikçiyi söktü bişe yaptı anlamadım 10 dk da bitti iş 5 lira verdim kurtuldum
dipnot : tiz yerlerinde tiz vardı :D

Geri