herhalde burda opeli savunanlar epeyce bi zengin kesim.. çünki almana biniyorsan ağlayan çocuğa bakar gibi bakımlarını hemen yaptırman lazım. sonra rutin parça değişimi oluyor yani erken parça eskitiyor..japon arabalarının suyuna yağına bak derlerya esastanda öyle başkada bişeye gerek yok bende 1998 2.0 vectra 2012 astra j ve şimdide 99 model corsa b var.. ama bi japon arabasıyla kattiyen opeli bir tutmam..şimdi bana sertt çıkışanlar olacak ... bana cevap vermeden önce bi çıkın bakın sanayide servislerde... sanayilerde bir yığın opel chavrolet varken..(servise gidiyorum yeni astra motoru açmışlar chavrolet cruz motor inik.. bu ne ya 2 yaşındaki arabada bu olurmu)sanayide bitane toyota yada honda göremezsin nadir görülür.. parçası pahalıdır ama koolay kolay bozmaz .. allah gösteremesin kaza yapmadığında bişey olmaz...benim çok honda kullanan arkadaşım var... adam civic in motorunu aşağı indiremedi.. hiç opelinizi 3 ten dip gazla giderken 1 e attınız mı... bişey olmaz diyenler bi denesin... hondada yapan arkadaşlarım var... honda her zaman dayanıklıdır... opelde sağlamdır ama çocuk gibi okşaman lazım.. sütünü etini hemen vereceksin yoksa bi küser kolay kolayda barışmaz...
demek istediğim biraz tarafsız olalım kendini kandırmamk lazım.. burda okadar kişi netten araç almak için marka araştırıyor... onlara yazık
demek istediğim biraz tarafsız olalım kendini kandırmamk lazım.. burda okadar kişi netten araç almak için marka araştırıyor... onlara yazık