surat felakettir doğru diyorsunuz bence bu konuda tartışmaya gerek yok yavaş gıdıyorsan sağ şerittee hızlı gıdıyorsan sol şeritte anlatabildiysem ne mutlu bana..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
34DY9390' Alıntı:sayın moderatör bey bu boşluk meselesini bi göz dağı bi kibirlenme olarak algıladım bu konuda sizi başka bi moderatör uyarırmı bilemem ama o boşlukta kim olursa olsun fark yapmaz inşallah bi gün trafikte denk geliriz o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın tabi plakayı okuyabilirsen
ben sana aracın arkadan bi fotosunu gönderiyim belki aklında kalır!!!
BIR MUSIBET BIN NASIHATTEN IYIDIR
SEN DAHA ADAMINA RASTLAMAMISSIN OYLE GOZUKUYO MODERATORE KESINLIKLE KATILIYORUM.INSALLAH O DEDIGIN BOSLUKLARDA BANADA RASTLARSIN,OZAMAN GORURSUN BAKALIM NE AKDAR BECERIKLISIN YADA NE KADAR AKILLI BI SOFORSUN;;;;
corsaDistorsiyon' Alıntı:YAPSINLAR;BIRAKINIZ ETSİNLER...
allah uzun ömürler versin kazadan beledan korusun kardeş ama böyle devam edersen sanırım ekmek paranı kazanmana gerek kalmıcak.Terror_Squad' Alıntı:ego ve acemilik demissiniz...ben beyaz esya yetkili serivisinde calısıyorum siz bir sabah bir aksam geciyorsnuz sizin icin hızlı gitmek makas atmak ters geleblir ama benim bütün ömrüm o yollarda geciyor...Yani normal gitmeye kalksam ne o cile cekilir nede işler biter...aksama kadar hesap teslim etmem lazım...Digerleri gibi tehlikeli makas atmıyoruz ama genede yapıyoruz işte...