palermo' Alıntı:bu ünlü bir iktisatçının mutlak üstünlük teorisi sanki ama uymuş hocam helal olsun
Adam Smith söz yerini bulmuş...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
palermo' Alıntı:bu ünlü bir iktisatçının mutlak üstünlük teorisi sanki ama uymuş hocam helal olsun
zaten bu söylediğin acemiler yüzünden makas yapılmamalı diyoruz birazda. panik yapıp kazaya sebebiyet verebilir diyebaretta_76' Alıntı:yeri geldiğinde makas yapılmalı,çünkü yollarda acemi dolu. şöyleki adam sol şeritte yol alıyo arkadan yanaşıyosun selektör yapıyosun sağa geçmiyo tabi hızı sol şeride göre yavaş oluyor,bu durumda sağından geçiyorum hatta geçerken pis pis de bakıyorum
HSG' Alıntı:Ya varya bu makas olayı bizim kendi trafikte gereksiz söforlerden dolayı oluyor.Adam soldan 50yle gidiyor sağ daki 100 le gidiyor bi başkası emliyet şeridinden ayak pas pasta..Araba kullanmayı bilmeden ehliyetini almış bayan söfor kafası cam da 20yle gidiyor.Taksici Minibüscü kendi alemlerinde krallar zaten..
Almanya ve Dubai için gördüklerimi söylüyorum..
Cesaret edemezsiniz araba kullanmaya..Sehir içi aşagı yukarı 90km ortalama.Otoban ap ayrı..Herkes tek seritten ve bulundugu seride göre hızıyla gidiyor.Serit değiştirirken yavaşlamıyor aksine hızlanıyor.Makas atıcak bi hız a sahip olamıyorsunuz olsanız bile sola gecip tekrar sag
tekrar sol..yani keyifsiz bişey ve bu gibi durumları karakola uğradıgınızda birikmiş cezalarınızı ödüyor.inkar ettiginizde fotograflar ve radar raporlarıyla belgeleniyor
da böyle bi sistem türkiyeyeye....
herkes şeridinde ve seri olsun..
Şahsen köln de ve dubai de araba kullanmak cesaret istiyor.
yapiressami' Alıntı:Okadar Güzel Açiklamişsinki Olayin Sebebi Ve özeti Net Olarak Budur
yapiressami' Alıntı:GİBİ MESELA
yapiressami' Alıntı:GİBİ MESELA