hız sabitleyiciye verilen fiyat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AstraG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AstraG

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
reklam olmasın ismi lazım deil bir opel servisten tesisat varsa 300 yoksa 450 ytl diye fiyat verdiler arkadaşlar ne dersiniz

Bence çok yüksek. Çünkü yaklaşık 3-4 ay önce 140 YTL fiyat almıştım işçilik dahil. Ankara Opan ve Opis'ten. Yalnız Vectra B2 için bu fiyatı vermişlerdi. Yinede bu kadar fark olmaz bence...

ben hangi servis olduğunu merak ediyorum yinede tesisat olmadan nasıl yapıyolarmış elektronik gaz kelebeğimi takıyolar araca :)

fiyat yüksek gibi, geldi benim aracıma 150 ye takılmıştı 2 sene önce yetkili bayii tarafından. İndimde yapılmıştı gerçi ama yinede 300-400 çok yüksek bir fiat...

fiyat yüksek kullanılacak başka yetkili bir servisdende fiyat al istersen

x motor deil z motor

Adana'da yetkili serviste 200 Ytl okumuştum.

150 lira zaten sinyal kolu diye biliyorum

hız sabitleyici olan bir aracı kullandım ve çok tehlikeli bir sistem olduğuna karar verdim gaza basmak bile sizi yola konsantre ediyor ama hiç bişeye dokunmayınca dalma ihtimali kuvettleniyor bence çokta gerekli bir sistem değil onun için bu kadar para harcamana gerek yok bence

hız sabitleyici olan bir aracı kullandım ve çok tehlikeli bir sistem olduğuna karar verdim gaza basmak bile sizi yola konsantre ediyor ama hiç bişeye dokunmayınca dalma ihtimali kuvettleniyor bence çokta gerekli bir sistem değil onun için bu kadar para harcamana gerek yok bence

ilk başlarda öyle oluyo insan arabayı kontrol edemiyo gigi oluyo ama sonradan alışılıyo bence çok büyük bir nimet acayip hoşuma gidiyo benim

bu arada Melih abi araba kaç model bide donanım seviyesi nedir comfort njoy elegance club falan

Geri