hız kesiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halil_71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

halil_71

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selam adım halil aydoğdu opel corsam var 2006 dizel 1.3 motor hızkesme sorunu var p1193 ve 1091 hata kodları verdi gaza yüklenince hız kesiyor turbolarda sıkıntı yok tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum bir çok farklı ustaya sordum hepsi farklı cevap verdi sorun aynen şu şehir içinde performans istersem gaza yüklenince birden arıza ışığı yanıyor ve yavaş yavaş hızlanıyor kapatıp açıyorum ışık yanmıyor ama yine yüklenirsem aynı uzun yolda yarım saat sonra ise sollamak için gaza azcık sert bas yine durum aynı of ki ne of

turbo selenoid valfi olabilir bu araçlarda oldukça sık rastlanır ve bu belirtileri gösterir

teşekkür ederim hocam nette yaptığım araştırmalarda da bu şekilde yazan çok kişi var

rail üstünde basınç sensörü var o arızalı yada enjektör arızası ok

yalnız makineye bağlandığında turbosunda hata çıkmamıştı arabayı sıkıştırınca bu hatayı veriyor turbo düşük devirde çalışıyor turbosunda hata olsaydı tech2 de gözükmezmiydi

tech 2 de çıkan hatalar yakıt sistemi arızası, yakıt ısı algılayıcı devresi yüksek giriş, basınç hattı aralık performans bir seferde üç hata çıkar mı ayrıca tech 2 de gözükmeyen ayrı bir durum olabilir mi yaşadığım yer küçük bir yer kayseriye gitmem gerek orda da tanıtığım bir usta yok çarpılmak istemiyorum

tansu ustam çok teşekkür ederim

Geri