hiç yapan deneyen varmı :D:D yoksa ben ilklerdenmiyim:D:D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İzmiRli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu ne yaa:D gerçekten komedi olmuş helal:)bir dahaki sefere napmayi düşünüyon acaba paksayding felanmi:)

bu ne yaa:D gerçekten komedi olmuş helal:)bir dahaki sefere napmayi düşünüyon acaba paksayding felanmi:)

Emek sarfedilerek yapılmış bir çalışma için böyle bir yorumu bence hak etmiyor.

Eline sağlık Kadir, el emeği göz nuru, bence güzel olmuş, ilk deneme için gayet başarılı

Emek sarfedilerek yapılmış bir çalışma için böyle bir yorumu bence hak etmiyor.

Eline sağlık Kadir, el emeği göz nuru, bence güzel olmuş, ilk deneme için gayet başarılı
benim amacim dalga felanda geçmek diyil zaten güzel olmuş ilginc birşey hangimiz denedikki ruloylan araba boyamayi.ondan bende şakasina dedim öyle polemiğe gerek yok

Eline emeğine sağlık.
fotolardaki görüntü güzel oldoğuna
işaret, ikinci katını çok kalın atmamalısın portakallı pütürleri daha fazla olur. İlk atmış olduğun kattan %20 oranında boyasını fazla koyabilirsin .Rulo sünger değilde pamuklu olursa pütür daha az yapar. İlk kata 0 zıppara çekersen dahada güzel olur. Denedinmi? dersen hayır, rulo boya genellilke böyledir.;)

kuruyunca boyanan yerlere çok ince zımpara atıp sonrada makina ile pasta cila yaparsanız tabancayla boyamış gibi olur

Valla tebrik ediyorum ;) Değişik bir çalışma olmuş :) inş. 2. kattada denilenleri uygularsın on numara bir iş çıkar ortaya ;) Kolay gelsin ;)

Helal olsun fena durmuyor yalnız 2.katı söylenenler gibi yaparsan harelenmeyi(portakal görüntüsü) biraz ortadan kalkar durmak yok yola devam.:good:

Kadir geliyimde benim tamponlarada iki fırça sür :D

kadirciğim ilk önce diyorumki bu iş içinde: hırs, azim, istek, aşk, ihtiras yokyok :D bence sen beratın dediği gibi yap boyadan sonra pütürlü yerleri yok hatta hemen hepsiniz accık ince zımparayla geç vernik sonra kurusun pasta :D cillop gibi olacak.. eline sağlık kadirciğim.. audi bunu görse sana dava açar :D

Geri