hiç yapan deneyen varmı :D:D yoksa ben ilklerdenmiyim:D:D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İzmiRli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
fotoğrafta iyi gibi ancak kuruduktan sonra ve çıplak gözle daha iyi anlaşılır.inşallah iyi olmuştur :saplak:

yaa bende şaşırdım biraz sanki tabancayla atılmış gibi şuan üzeri portakal portakal oLdu ama 2 ci katını biraz daha kalın atıcam bakalım inş güzel bşiy oLur ilk katı çok güzel oLdu yarın daha dikkatLi daha güzel çekerim fotolarını :D

kadir cim güzel calisma olmus verniginide fircayla atarsin sen simdi..;)

kadir cim güzel calisma olmus verniginide fircayla atarsin sen simdi..;)

:kop::kop::kop: abi ne verniği bunun içinde pastası verniği herşeyi var:D:D sadece tinerle incelttim o kadar yaptığım tek şey boyayı sürceğim yerleri önceden silmek oldu ne zımpara ne başka bşiy hem benim arabanın üzerinde boya diye hiç bşiy yok :D:Dkapandı gitti hepsi :D:D

ne diyelim kadir :D sen yaparsın işte :D :kop::kop:

abi ne fırçası adam ruloyla atıyor boyayı madem yıkamacısın kompresör yokmu sende :D

yaa var söyleyen de çok oLdu al şurdan bi boya tabancası ama bzimki boyamak falan değil hem vakit geçirmek hemde biraz gülelim şu pis görüntüsü üzeriden kalksın diye akşam üzeri 6 da başladım 8.15 te bitirdim :p

yaa var söyleyen de çok oLdu al şurdan bi boya tabancası ama bzimki boyamak falan değil hem vakit geçirmek hemde biraz gülelim şu pis görüntüsü üzeriden kalksın diye akşam üzeri 6 da başladım 8.15 te bitirdim :p
ince su zımparası geç üstüne komple baride pütürleri gitsin

boyayı su bazlı olanından alsaydın iyice parlasın:D

Geri