hiç teneke tavuk yedinizmi yemediyseniz tıklayın!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
piliç e bak be yavrum benim :D

yedim desem dehşet bişey oluyor tavsiye ederim yani :)

yemedim ama duyydum çok lezzetli olduğunu valla bu saatte bile yerim olsa :)

Oyy oyy biz buna çingen tavugu diyoruz...
Çingenlerin usulu oldugu için ama çok lezzetli...
Tavugun üzerine bi domates takarak dene salça gibi tavugun üzerine iniyo :D

arkadaşalar xenon ışıkları altında bia akşam yemeği yiyelim gelen var mı????:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Güzel buluş valla :good:

öğlen yemeğiniz afiyet olsun:D

Duymuştum da yapma fırsatı olmadı. Güzel bişimiş denemek lazım.

Tavukların duruşları çok asil olmuş yalnız kim taktıysa :)

ağzım sulandı ya:D ilk defa görüyorum böle tavuk pişirildiğini:D evde yapmanın bi imkanı yok mu bunu ya:D

Annem Bunu Hemen Hemen Ayda Bir Yaparlar..tepsinin Ortasindan Geçen Kaziğin ( üst Taraf Dal Gibi Olur )üstüne Oturtuluyor.sonra Tepsi Kismina Isterseniz Haşlanmiş Pilav Veya Bulgur Olabilir Konulur..sonra Bütün Domatesler Soğanlar Biberler Gerekli Yerlere Konulduktan Sonra üzerine Tenekeyi Geçiriyoruz ( Ama Biz özel Saçtan Teneke Yaptirdik Daha Kalin Eğilip Bozulmasin Diye ) Sonra Etrafina Kurumuş Odun Veya çali çirpi Yakilir..kesinlikle Tenekenin üstüne Konmaz çünkü Tavuk çabuk Pişer Alttaki Malzemeler Pişmez.yaklaşik Pişme Süresi 45 Dakikadir.. Piştikten Sonra Bütün Büyük Bir Tavuk Ve PIlavla Filan çok Rahat 4 Kişi Doyar..
NEDEN KİLO ALDIĞIMIZ BELLİ OLDU HERHALDE.:D:D .hA BU ARADA ANNEM DENİZLİDE YAPILAN YEMEK YARIŞMASINDA 1.OLMUŞTU.:):):) .İSTEYEN OLURSA ÖZELDEN ANNEMİN TELİNİ VEREBİLİRİM TARİFİNİ ALABİLİRSİNİZ..

Son düzenleme:
Geri