hiç teneke tavuk yedinizmi yemediyseniz tıklayın!

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tavuğu bizde yıllardır o şekilde yapıyoruz deri altlarına diş diş sarımsak ve cin biberi koyuyoruz yakma malzemesi olarakta kenarlardaki kuru otları kullanıyoruz aynı zamanda bahçe temizleniyor yakmaya bağlı olarak ortalama 20 ' tavuk hazır.
 
oy oy yemede yaninda yat :D
agzım sulandi:D
 
topraaaaa zarar veriyosunuz amaaa bu şekildee:hıh:
 
herkesin denemesini tavsiye ederim...
 
Son düzenleme:
kusura bakmayın ama o küller bir süre sonra gübre etkisi yapıp topraktan daha çok bitki çıkmasına neden oluyor bu cümlenle beni uyardığın için saol...bence gereksiz cümle kuruyorsunuz!!!ama bu cümlenlee aynen:eek: böyle oldumm...çoook ayıppp;)burda biz latife yapıyoruz ama sen anlamamışsın..buda senin sorunun..
 
Tavuğu bizde yıllardır o şekilde yapıyoruz deri altlarına diş diş sarımsak ve cin biberi koyuyoruz yakma malzemesi olarakta kenarlardaki kuru otları kullanıyoruz aynı zamanda bahçe temizleniyor yakmaya bağlı olarak ortalama 20 ' tavuk hazır.
Sizinkinin damak tadı daha iyi olur.
 
Tenekenin icindede ates varmi yoksa sadece tenekenin disardan aldigi isiylami pisiyor bu tavuklar?
usta nerde deneyelim :D
 
oktay geçenki gittiğimiz yerde olmazmı fena değildi orası :D hakkı bulut ve damar şarkılar arasında :D
 
Geri
Üst