Evet arkadaslar bildiğiniz gibi geçenlerde arabama sürttüklerinden dolayı sinir küpü olmustum neyseki karsı komsunun güvenlik kamerasından plakayı bulduk ve şahsıda bulup raporumuzu tuttuk.Neyse ben kisinin trafik sigortasının bulunduğu yere dosya açtırdım ve bana experin telefon numarasını verdiler.Bende experle bağlantıya geçtikten sonra exper arabayı ya servise çek ben oraya gideyim yada sen ofisimin oraya gel orda bakayım dedi.Bende arabanın yürüyen aksamında bisey olmadığından ve işlerimede lazım olduğundan experin ofisinin oraya gittim ver experle sohbete başladığımızda exper aracıma 225 TL yazdığını beyan etti ve bende aracımı Ankarada eski araçlarımızın bi kazasındada yardımcı olan Uzlar otoya yaptıracağımı söyledim.Oda orda xxx isimli bi sahsın bana yardımcı olacağını söyledi.Neyse yakın bi arkadasımla aksam uzlar otoya gittiğimizde içerde rangler ,bmwler bakım için cirit atıyor hatta inanırmısınız ferrari bile gördük
Bulmam gereken kişiyi buldum ve arabaya baktığında ben bu arabayı 450 TL ye yaparım demesiyle benim canım sıkıldı ve ama exper sizin yardımcı olcağınızı ve 225 TL ye olcağını söyledi deyince şahıs bana ben bu arabayı 225e yaparım ama siz inanın benden teslim almazsınız dedi siz experinize söyleyin 450 lira anca oluyomus deyin dedi.Neyse bu sabah ben experimi aradım ve dedimki uzlar otodaki xxx şahıs aracı 450 TL ye yapacağını söyledi dedim ve oda tamam ben görüseyim dedi.25 dakka önce telefonum caldı ve servisteki xxx arkadas aracımı 225 e yapabilceklerini ve pazartesi verebilceğimi söyledi.Tabi benim telefonda siinir tepeme çıktı dün söyledikleryle bugün söylediklerinin nekadar çeliskili olduğunu söyleyince exper abimiz buraya kadar zahmet etmis onun için yapıcaz demesiyle dahada sinirim attı ve ben kendilerine araba maraba teslim etmeyeceğimi parayı bankaya yatırmalarına gerekirse baska serviste yaptıracağımı söyledim.Ve şu anda sinir küpüyüm ya benmi çok tersimm bu işler böylemi yürüyo anlamadım gitti...