Herşeymi Ters Yoksa Benmi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KRAL

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Evet arkadaslar bildiğiniz gibi geçenlerde arabama sürttüklerinden dolayı sinir küpü olmustum neyseki karsı komsunun güvenlik kamerasından plakayı bulduk ve şahsıda bulup raporumuzu tuttuk.Neyse ben kisinin trafik sigortasının bulunduğu yere dosya açtırdım ve bana experin telefon numarasını verdiler.Bende experle bağlantıya geçtikten sonra exper arabayı ya servise çek ben oraya gideyim yada sen ofisimin oraya gel orda bakayım dedi.Bende arabanın yürüyen aksamında bisey olmadığından ve işlerimede lazım olduğundan experin ofisinin oraya gittim ver experle sohbete başladığımızda exper aracıma 225 TL yazdığını beyan etti ve bende aracımı Ankarada eski araçlarımızın bi kazasındada yardımcı olan Uzlar otoya yaptıracağımı söyledim.Oda orda xxx isimli bi sahsın bana yardımcı olacağını söyledi.Neyse yakın bi arkadasımla aksam uzlar otoya gittiğimizde içerde rangler ,bmwler bakım için cirit atıyor hatta inanırmısınız ferrari bile gördük:)Bulmam gereken kişiyi buldum ve arabaya baktığında ben bu arabayı 450 TL ye yaparım demesiyle benim canım sıkıldı ve ama exper sizin yardımcı olcağınızı ve 225 TL ye olcağını söyledi deyince şahıs bana ben bu arabayı 225e yaparım ama siz inanın benden teslim almazsınız dedi siz experinize söyleyin 450 lira anca oluyomus deyin dedi.Neyse bu sabah ben experimi aradım ve dedimki uzlar otodaki xxx şahıs aracı 450 TL ye yapacağını söyledi dedim ve oda tamam ben görüseyim dedi.25 dakka önce telefonum caldı ve servisteki xxx arkadas aracımı 225 e yapabilceklerini ve pazartesi verebilceğimi söyledi.Tabi benim telefonda siinir tepeme çıktı dün söyledikleryle bugün söylediklerinin nekadar çeliskili olduğunu söyleyince exper abimiz buraya kadar zahmet etmis onun için yapıcaz demesiyle dahada sinirim attı ve ben kendilerine araba maraba teslim etmeyeceğimi parayı bankaya yatırmalarına gerekirse baska serviste yaptıracağımı söyledim.Ve şu anda sinir küpüyüm ya benmi çok tersimm bu işler böylemi yürüyo anlamadım gitti...

bende bizim experı bı yakalasam uzerınde halay çekecem ama...ortalık cakal kaynıyo artık yapacak birşey yok...

yok yok çağatay ters olan sen değilsin. ters olan doğru olmayan, kaypak insanlar. sana "ben bunu yaparımda sen bu arabayı teslim almazsın" diyen usta sen alacak şekilde aynı paraya mı yapıyor. Ayıptır yaaa. Ya bunlar kazandığı parayı çocuklarına yedirmiyorlar anlaşılan. haram ile helal birbirne girmiş.

Gaz vermiş gibi olmak istemem ama resmen adamın yüzüne baka baakkaaa yalan sölüyor yaaa... Sıkma canını bunlardan çok var. sen tavrını koymuşsun. Valla benimde canmım sıkıldı. bunların ormanını kim yaktı ben bilmiyorum ki yaaa...

şöylede olabilir usta işini harbi yapan adamdır çünkü parça bası boya fiyatı 125 civarı falan, adam iyi işçilik için söylemiştir ofiyatı. exper gorusuncede madem oyle 225 liralık iş yaparım diyip kabul etmişte olabilir. :S aman bastan savma olmasında iş :S

ama usta bunu zaten baştan çağatay a sölemiş. zaten bence asıl kötü olan bu. resmen senin arabını vasatın altında işçilkle yapacam. ben sana dedm di" gibi bişi olmuş. boşver çağatay bence de en iisini yapmışın al parayı denk gelir adam gibi bi usta..

Keşke tandığın bir ustaya aracı bıraksaydın adresi verip exper konuşsaydı :( bencede en iyisini yapmışsın ben şuan o adama güvenipte aracımı ona bırakamamki usta baştan gerçekleri sölemiş ;) o fiyata vasatın altında yaparım demiş bir kere :(

Hayırlısı olsun

experler parayı götürüyor demek

çakkallar

yaptırmıcam zaten param bankaya yatsın usta bulunur elbet...

Geri