ben daha çok hizlial.com u tercih ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamen Katılıyorum Bunun Kısası Ticarette Stok Maliyetidir Arkadaşlar Hepsiburada.com stesindeki bütün ürünleri elinde bulundursa zatenhepsiburada stok yapmıyor ürünlerin geç yollanma nedeni tedarikçilerin ellerindeki ürünleri varmış gibi gösterip ellerinde olmaması yani tedarikçide siparişe göre yurtdışından yada ana deposan mal çekiyor.. bu yüzden hepsi buradada malı geç alıyor yoksa adamların ellerine mal ulaşdımı hemen yolluyorlar..
insanlarda sanki hepsi buradanın bir deposu varda bütün ürünler orda sanıyorlar yok öyle bir şey. hepsiburada sadece aracı bir kurum tedarikçiden satıcıdan malı alır size satar.. olay bundan ibaret.
hepsiburada sırf bu yüzden ben biliyorum pek çok ürün satan firmayla ticaretini kesdi.. ve artık bir firmanın hepsiburadada ürününü satması için 50 dereden su getirtiyorlar..
birde bir arkadaşın dediği gibi internetten alış veriş yapıyorsanız biraz geniş ve rahat olucaksınız evinizde kimse yoksa direk kargo şubesinden alıcamı işaretleyin olsun bitsin kargonuz geldimi zaten kargo şirketinden posta kutunuza kağıt geliyor yada telle açıyorlar kargonuz geldi diye..
hızlıal.com'u denemenizi öneririmAynen bende siparişim geç onaylanınca sinirlendim. Birdaha alışveriş yapmıyacam dedim anketine katıldım orda da işaretledim birdaha alışveriş yapmayı düşünmüyorum diye. Onun üstüne 4-5 siparişim daha oldu sanırım
Yerine alternatifi olmadığı için böyle oluyor...