Hayvanları Seviyorum.. hangilerinimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakuzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yakuzz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
*Tünellerde park lambası ya da far yerine dörtlülerini yakan ÖKÜZLERİ,

*Lastiği patladığında bunu sol şeritte değiştiren DEVELERİ,

*Bir yaya geçsin diye yavaşladığınız veya durduğunuzda sağınızdan solunuzdan ve bir de size ters ters bakarak geçen ÇAKALLARI,

*Far ayarının ne demek olduğunu bilmeyip yada ona verilecek 3-5 lirayı servet sanıp arkanızdan gözünüzü kamaştıran DAVARLARI,

*Karda önden çekişli arabasının arka tekerlerine zincir takıp sonra ''abi bi el atsana ''diyen EŞEKLERİ,

*Dakikalarca aynalarına bakmadan otobanın sol şeridinde,sizin süratinizin en az 50-60 km yavaş giderek salınan KOYUNLARI,

*Yeni yıkadığınız arabanızı batırmakla mükellef cam yıkama fıskiyesini ayarlamaktan aciz BEYGİRLERİ,

*Arabasında biriktirip,çöpe atması gerekenleri yola atan DOMUZLARI,

*Tarfik 2 dakika durdumu kornaya basn AYILARI,

*Her yere tüküren LAMALARI,

*Kapısına geldiği kişinin ziline basmaktansa,kornaya basmayı tercih eden SIĞIRLARI seviyorum.

[{{alıntıdır}}]

Vaoooovvvvv bende Seviyorum Bu Hayvanlariiii :kop: :D

Bu liste cok uzar, cooooooookkkk!!!!

Çok komik oldu

*Tünellerde park lambası ya da far yerine dörtlülerini yakan ÖKÜZLERİ,

*Lastiği patladığında bunu sol şeritte değiştiren DEVELERİ,

*Bir yaya geçsin diye yavaşladığınız veya durduğunuzda sağınızdan solunuzdan ve bir de size ters ters bakarak geçen ÇAKALLARI,

*Far ayarının ne demek olduğunu bilmeyip yada ona verilecek 3-5 lirayı servet sanıp arkanızdan gözünüzü kamaştıran DAVARLARI,

*Karda önden çekişli arabasının arka tekerlerine zincir takıp sonra ''abi bi el atsana ''diyen EŞEKLERİ,

*Dakikalarca aynalarına bakmadan otobanın sol şeridinde,sizin süratinizin en az 50-60 km yavaş giderek salınan KOYUNLARI,

*Yeni yıkadığınız arabanızı batırmakla mükellef cam yıkama fıskiyesini ayarlamaktan aciz BEYGİRLERİ,

*Arabasında biriktirip,çöpe atması gerekenleri yola atan DOMUZLARI,

*Tarfik 2 dakika durdumu kornaya basn AYILARI,

*Her yere tüküren LAMALARI,

*Kapısına geldiği kişinin ziline basmaktansa,kornaya basmayı tercih eden SIĞIRLARI seviyorum.

[{{alıntıdır}}]
Ben de gerçek hayvanlardan bahsediyosun diye okudum belki yardımım olur diye!!!!

bu hayvanların hepsini bende sewiyorum...

sewdım bıle

bende gercekten bahsediosun sandım ve tum hayvanları severim dicektim. ama bunları daha cok seviorum asıları yapılmıs olması sartıyla:)

:D:D:D

Sinyal vermeden yoluma çıkan veya sinyal kullanma özürlüleri bende çok severim :):):)

Geri