- Katılım
- 4 Mar 2008
- Mesajlar
- 2,516
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Nargile kafelere yasak geldi diye biliyorum ben. Zaten 2 ağustos için organizasyon planı var. Nargile bahane muhabbet şahane diyen arkadaşları da o organizasyona bekleriz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar buluşmak kaynaşmak iletişime geçmek bunlar insanın doğasında var ve güzel şeyler.
Forum yönetimin vermiş olduğu bir görev var üzerimde bu görevin bir sorumluluğu var. tabiki buluşacaksınız kaynaşacaksınız ama bunu bir plan proğram çercevesinde yapmak lazım burada herkes kendi istediği gibi konu açıp hadi buluşalım derse hem konu kirliliği olur hem sağlıklı buluşmalar gerçekleşmez sizden ricam bu tarz kararlar alınırken olurumuzun alınması yönündedir.hem daha kalabalık ,daha organize ,daha güzel buluşmalar olur olay maksadına ulaşır.
anlayışınız için teşekkür ediyorum.
bakın 2 ağustosta paintbal organizasyonumuz var ben oynamam diyebilirsiniz öncesinde buluşup bir yemek yemeyi düşünüyoruz ve mangal yakmayı bu arada organizasyonu yapacağımız firmanın voleybol ve çim futbol sahası var isteyen arkadaşla buradan ücretsiz faydalanabilecek vs. vs.hepiniz bekliyoruz.
tüm buluşmalarımız güzel geçsin sercan kardeşim maksadımız bunu daha fazla üye ile daha keyifli hale getirmek yeni yüzlerle tanışıp kaynaşmak.siz tarahi belirleyin gerekirse ankaralı arkadaşlara mail bile atarım.ban kalırsa önce şu paintbal organizasyonunu bi halladelim derim.