Hayaletlere inanır mısınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
üstatlar gerilmenize gerek yok yaws var yada yok inanç meselesi.. gören var göreyen var görmeyen inanmaz tabi görende inanır...Volkan arkadaşım Mehmet abi yanlış bişiy yazmamış bence belki sert çıkmış olabilir..neyse ben hayaleti bilmemde insan öldüğü zaman kendi evinde 1 hafta ruhu dolaşırmış...ben buna inanırım..ve o ilk hafta uyurken bile tuhaf olurum artık pisikolojikmi bilemem ..neyse saygılar...

sevgılı arkadaslar oyle anlık olan bır seyı makına alıp cekemem rezaman olmuyor bazen ayda 1
kaldıkı ben bır sorumluluk sahıbı ınsanım ısım geregı sıstemler arızalar vs
ben yasananları yazdım yada ızledıklerımı haa korkuyormuyum hayır urkuyor muyum asla
gercekten zarar vermek ısteseler verırler ancak nobette ınsanlık ıcın hayırlı ve yaralı bır seyler yaptıgıma ınandıgım vede aldıgım parayı sonuna kadar hak ettıgıme emın oldugum bır ıs yaptıgımdan dolayı huzurluyum ve bunu hıssedıyorum yardımcıda oluyorlar.. anlatmak zor
kameraya cek getır ınanayım felsefesı zaten yanlıs bazen sanıye kadsr bır aralıkta hulasılasyon gordugunu bıle sanabılecegın bır seyı kaydetmek guc
sen gorsen belkı dılın tutulacak 3 gun konusamayacaksın ama bu bende olmuyor bır arkadasıma oldu 1 hafta tutuldu rapor aldı nobetten cıktı
ısteler gorunur ve korkuturlarda her sekılde...bpyle degerlendırmekte fayda var

Şimdi her gelen ses hayalet olmuyor buna emin olun görsenizde görmesenizde şahsen ben inanırım..Ama bu işlerle uğraşmayın sonra bi daha kendinize gelemezsiniz.AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM.O DEİL BEN NEVŞEHİRDE YERALTI ŞEHRİNDE RESİM ÇEKERKEN YİĞENİMİN FOTOĞRAFTA BİR İNSAN SURATI ORDA OLMADIĞINA GARANTİ EDEBİLİRİM FOTOĞRAFTA ÇIKTI VE HALA PC'DE DURUYOR.PHOTOSHOP TA DEĞİLDİR...HEMEN FOTOŞOĞ DEMEYİNİZ :D:D:D

fooyu mailime atarmısın kardeşim

benim anlamadığım çıplak gözle görülmeyen birşey bir objektifin gözünden nasıl görünür oluyor ?

film şeritlerinin kayıt ve görüntü frekansı ile gözlerin ışığı algılama frekansları farklılık gösteriyor diye biliyorum, ses kayıtlarındada o şekilde. bilgim yanlış olabilir ama ben bu şekilde biliyorum o yüzden senin göremediğini film kaydediyor banyo yaptırınca görebilirsin.

Son düzenleme:
Geri