Hava yastığı emniyet kemeri bağlantısı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan slymnkrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kemer takmadıktan sonra airbag in hiçbir anlamı yok.büyük risk alıyor takmayan arkadaşlar

Astra H'larda boyle bisey yok.
nasıl astra h lerde yok kı.... kemer takmadın mı aırbag ler acılmaz... bızım aracta da var... yok derken ıyı bır arastırma yapmak lazım

emniyet kemeri takılı değil ise airbagler açılmaz .birde açılması için emniyet kemerinin gerigi yapması lazım.emniyet kemeri takılı olmadan açılırsa boyunu kırar allah korusun.bunuda hiç bir büyük firma göze almaz.

bende yetkılı servıse sordum gostergede neden emnıyet kemerı ısıgı yanmıyo takılınca sonmesı lazım dedım yoksa airbag calısmaz herhalde dedım sorunmu var acaba dedım bazı modellerde emnıyet kemer ısıgı yanmaya bılır fabrıka cıkısı bole dedı ama emmıyet kemerı takılmadan airbag acmaz dedı emnıyet kemerın takılı olacak yoksa airbag bıseye yaramaz takılı oldumu devre tamalıyomus ole soledı yetkılı servıs bence emmıyet kemerı takın :)

neden emniyet kemeri bağlamak çokmu zor o bağlantı astra g lerde bile var koltuğun altında kırmızı bir soket

neden emniyet kemeri bağlamak çokmu zor o bağlantı astra g lerde bile var koltuğun altında kırmızı bir soket
gecenlerde koltugu tamır ettırdım prafılı kaynagı attmıstı yaptırmıstım ewet kırmızı soket ıyı takamadık aırbag ısıgı yandı sonra tekrar taktık duzeldı:)

emniyet kemeri takılı değil ise airbagler açılmaz .birde açılması için emniyet kemerinin gerigi yapması lazım.emniyet kemeri takılı olmadan açılırsa boyunu kırar allah korusun.bunuda hiç bir büyük firma göze almaz.

ya neden önceki mesajları da okumadan cvp veriyosunuz ki??

yani emniyet kemeri takılı değilse, airbag açılmaz diye genelleme yapmak çok saçma çünkü...

ben kaza yaptım, 5 takla attım, emniyet kemerim takılı değildi ama aracımdaki 2 airbag'te açıldı...!!

Açılır kardeşim hava yastığı darbe ile bile çalışıyor emniyet kemerini takma hava yastığının üzerine sıkıca vur ne olacak balklım sana 1000 ytl ye patlar

Geri