hava ve polen filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan astra52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

astra52

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar aracın hava ve polen filtrelerini normal olarak kaç km de bir değiştirmek gerekir ve ayrıca araç şehir içi 230bin lira yakması astra g 1.4 16v içinidealmidir.cevaplar için şimdiden reşekkürler.haa unutmadan bujilerde ne zaman değişecek

hava fılıtresını her yag degısımınde yenılemen daha ıyı olacaktır hıc dusunmeden at yenısını tak. polenıde aynen yag degısımınde degıs ıdare eder felan deme. bujılerıde 15.000 km de bır degısmelısın. yakıtında normal

musa kardeşim dogru demiş hepsini bende değiştirecem ama garantiyi bozacam die dokunamıorum... bendede 1,4 16v nb astra var...Senin araba 1,4 sehir içi 230 yakması çok normal...

teşekkürler

arkadaşlar teşekkürler
yarın değiştirecem inşallah hepsini

bendede astra 1.4 var. şehirlerarası 185-195 arası yakıyor. bu nasıl sizce?

şehirler arası için çok çok fazla. 150-160000 arasına kadar inmesi lazım. 90-100 km hız aralığında giderseniz

bendede astra 1.4 var. şehirlerarası 185-195 arası yakıyor. bu nasıl sizce?

ben 110 km sabit hızla giderken 7,1 litre benzin yakıyorum, yani 19 ykr benzinle hesap edersek... arada ufak bir fark var %40 daha büyük bir motorla

ben 110 km sabit hızla giderken 7,1 litre benzin yakıyorum, yani 19 ykr benzinle hesap edersek... arada ufak bir fark var %40 daha büyük bir motorla
senın aracının motor hacmı buyuk oldugu ıcın uzun yolda fazla basmana gerek kalmayacak helekı sabıt hızla gıdersen cok az yakar. mesela 1.6 astrayla 1.4 astra uzun yolda gıtseler 1.6 astra daha az yakar

Ustam nasıl normal?? şehirdışında 7 litre /100 km yakıt demek. Astra 1,4'lerin yakıt değeri 5,4 Lİtre /100 km (şehirdışı ) arada 1,6 litre fark var, fark nerdeyse %33, bu nun da yolu bakımdan geçer .

benim aracımın fabrika verisi 6,9 litre/100 km, aynı kasanın 1600 motoru için tüketim değeri 6,2 litre /100 km. yani teoride böyleyse pratikte çok fazla bir şey değişmez.

Son düzenleme:
Geri