hasar kaydı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan firakog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

firakog

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
1 sene önce tek taraflı bi ufak bi kaza geçirdim bana çarpan aracın farı kırıldı ona sigortamı verdım sigortamdan yaptırdı şimdi hasar sorgulama yaptıgımda çarpma diye bişe çıkıyor miktar yazmıyor ama benım aracımda bişe yoktu ki ama neden çarpma diye çıkıyor

Ynt: hasar kaydı

Çarpmadan mı oldu kaza. Çarpa sonucu olduysa çarpma olması normal değil mi :D. Sorun olmaz satarken. Bunu sorun edecek adama da araç satmayın zaten gidip 0 alsın.

Jlozde link' Alıntı:
Çarpmadan mı oldu kaza. Çarpa sonucu olduysa çarpma olması normal değil mi :D. Sorun olmaz satarken. Bunu sorun edecek adama da araç satmayın zaten gidip 0 alsın.
yok ben kırmızı ışıkta geçince başka bi araç benim tampona dokundu adamın far kırıldı bunun için nıye kayıt tutulmuskı benım araçta b çizik vardı sadece yaptırmadım bile hala duruyor :D

Aman kardesim sen bir daha kirmizida gecme varsin arabanin neresi kirilirsa kirilsin. Fiyat yazmayanlar zannedersem senin sigortandan karsi taraf faydalandigi icin gozukuyor. Bunu izah edersen sorun olmaz, neticede raporda boya gozukmeyecek boyatmadiysan.

Jlozde link' Alıntı:

:D :D

:) thnxx

Belli bir rakamın altındaki kazalarda fiyat gözükmüyor. Zaten gözükmüyorsa kaza küçük demek anlamına getiriyo sigortacılar

_ozgur_ link' Alıntı:
Belli bir rakamın altındaki kazalarda fiyat gözükmüyor. Zaten gözükmüyorsa kaza küçük demek anlamına getiriyo sigortacılar

+1

Geri