Harç Lekelerini çıkartma?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turank
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turank

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracın üzerinde 4 5 mm genişliklerinde harçlar var. kimbilir nereden sıçradı. elle denedim ama biraz zorladı. arabayı çizmek falan istemiyorum. bu lekeleri çıkaracak kolay bir yol var mı? tiner falan işe yarar mı acaba?

tiner arabanın boyasınada zarar verir sanırım. sıcak suyla yıkama yapan yıkamacılarda bi tazyikli su tuttur.

Bencede tazzikli su işe yarayabilir..

aynısı benım basıma geldı aracın ustune ınsaattan harc damladı yamur cısesı gıbı ön kaputa kendım hemen farkedınce sıldım gölge gıbı ız kaldı hemen yıkamacıya can haflıyle attım kendımı yıkadı duruladı pasta cıla attık bırsey kalmadı allahtan vernıgı yakmadı fazla bekletme derım araban koyu renk ız kalır söylıyım hemen önlemını al

çok fazla yok belki 5 6 noktadadır. ve bayadırda duruyor sanırım. geç farkettim. kendim sıcak su ile deniyeceğim o zaman.

çok fazla yok belki 5 6 noktadadır. ve bayadırda duruyor sanırım. geç farkettim. kendim sıcak su ile deniyeceğim o zaman.
hemen mudahele et harc lekesı kurudukca boyaya zarar verır vernıgını yakar ınsallah ız kalmaz kardesım :(

Geri