HARARET

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ferhat.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aynen öyle oldu üstadım suyu koydum su koyduk sonra başladı bu olay ortalama maliyeti kaç olur bize

Vectra hararet neden devamlı oynar sabitlenmez şehirçi yükselir 100e dayanır antifirizde bulunmakta müşir yeni 95 105 kademe fae 38360 fan çalışıyor sorun yok ustalara sorulduğunda bunlar sıcak motordur diyorlar uzun yolda bir sorun yok klima bozulmadan önce açınca yükseliyordu bunun bir çözümü varmı ve klima açınca yükseliyor farklı bir müşür varmıdır bazıları Tofaş müşürü takıyormuş bilgilernizle

Vectra hararet neden devamlı oynar sabitlenmez şehirçi yükselir 100e dayanır antifirizde bulunmakta müşir yeni 95 105 kademe fae 38360 fan çalışıyor sorun yok ustalara sorulduğunda bunlar sıcak motordur diyorlar uzun yolda bir sorun yok klima bozulmadan önce açınca yükseliyordu bunun bir çözümü varmı ve klima açınca yükseliyor farklı bir müşür varmıdır bazıları Tofaş müşürü takıyormuş bilgilernizle
Radyator fanını yıka istersen çözüm olur biraz sürekli oynamaması lazım yukarı aşağı bir yerde sabit kalmalı hararet yapmıyorsa dedigimi dene

Hocam geçmiş olsun, yıllarca su kullanıp, daha sonra orantısız antifriz koyan ustalarımıza selam söylüyorum :) anlatıklarına göre senin radyatörün tıkalı, zamanla sistemde oluşan pas kir, bir anda antifriz konulunca , antifrizin sökücü etkisiyle radyatöre dolup, su sirkülasyonunu engelliyor. senin yerinde olsam böyle bir işe girişmişken termostat , devridaim ve hortumlarda yeniler kafam rahat binerdim.

• Beğen
Tepkiler: omeroz
Termostat Dan Olabilir

Aynı olay MEGANE de başıma geldi. Termostat değişti ve düzeldi.. Uzun yolda araba buz gibi şehir içine girince ısınıyordu..

Geri