Hararet seviyesi..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TLGa35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araç sanayiye gitti,motor açıldı conta yanmış sonra silindir kapağına baktı ki bakmaz olsun çürümüş,silindir kapağı tamamen değişiyor işçilik ile birlikte 1500 lirayı bulacak

Tahmin etmiştim.

Sizce fiyat normal mi silindir kapağı dolu olarak full değişiyor

silindir kapağı yenisi veya çıkması biraz masraflı olacak ancak daha berbat sorunlar çıkabilirdi , aracını daha kullanmayı düşünüyorsan 1500 lirayla sorunu geçmiş olacaksın

bu arada benim değindiğim antifriz konusu, Mazda'nın kullanım kitapçığı ve diğer forumlarda edindiğm bilgilerden derleme. ndipi örneğin kırmızı antifirzden uzak durun demiş, onun gibi sorunlu çok çeşit antifriz var öyle ki o şekilde sorunlu antifriz kullanacağınıza saf su kullanın daha iyi. Japonlar bu işi zaten araştırmışlar, motorlarına en uzun ömrü veren antifriz bileşimini çoktan tespit etmişler. Linkini verdiğim 100.000km bakım gerektirmeyen bir antifriz.

Sizce fiyat normal mi silindir kapağı dolu olarak full değişiyor

Araca binici iseniz ben olsam 1500 tl 2500 harcarım ter temiz yaptırırım kafam ağrımaz...

Doğru söylüyorsun ama para olsa canıma minnet

Doğru söylüyorsun ama para olsa canıma minnet

Şimdi 1000 TL yok dersin ama ileri de başka sorunlar çıkarır ve o 1000 TL fazla fazla çıkar araç neticede açılmış bir daha işçilik vs vermek yerinde temiz işçilik güzel bir bakım en mantıklı yol bana göre...

şuan o kadarını ödeyecek gücüm yok beni 5-6 yıl iadare etsin yeter

Muhtemelen öyle olmalı daha alalı 1 ay bile olmadı,satıcı ile konuştum bendeyken bir sorunu yoktu dedi bende o zaman neden fan motoru kontağı çevirince çalşıyordu dedim ona birşey diyemedi,usta yağına hiç bakılmamış dedi,birde kayışını ters takmışlar anlayacağınız para cepten uctu gitti
Kuyruklu yalan...isnalar insanın gözüne baka baka yalan söylemeye iyi alışmış,ne derler kaşarlanmış mı?
geçmiş olsun kardeşim o su eksiltemeyi bildiği için sattı,şunu öğrendim sorunlu olunca satıyorlar...onun için tavsiyem herkeze alırken mutlak yanınızda bilen anlayan biri ile gidin araba alırken. ve en az yarım saat sürün inceleyin alt üst ne varsa.

Kuyruklu yalan...isnalar insanın gözüne baka baka yalan söylemeye iyi alışmış,ne derler kaşarlanmış mı?
geçmiş olsun kardeşim o su eksiltemeyi bildiği için sattı,şunu öğrendim sorunlu olunca satıyorlar...onun için tavsiyem herkeze alırken mutlak yanınızda bilen anlayan biri ile gidin araba alırken. ve en az yarım saat sürün inceleyin alt üst ne varsa.

Abi ülkede sistem böyle baktın araç çamura yatmaya başladı kakala birine ne hali varsa görsün... açı ama gerçek bu... :(

Geri